Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Κι άλλες διεθνείς πτήσεις επιτρέπει η Κίνα από Δευτέρα
[Euro2day]: Κι άλλες διεθνείς πτήσεις επιτρέπει η Κίνα από Δευτέρα

[Euro2day]: Κι άλλες διεθνείς πτήσεις επιτρέπει η Κίνα από Δευτέρα

Από τις 8 Ιουνίου, ξένες αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες δεν επιτρέπεται να πετούν προς τη χώρα, θα μπορούν να κάνουν δρομολόγια προς μία πόλη που θα επιλέξουν. Η κίνηση θεωρείται απάντηση στις αμερικανικές απαγορεύσεις κινεζικών πτήσεων.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας θα επιτρέψει σε ξένες αεροπορικές εταιρίες, στις οποίες αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται να πραγματοποιούν διεθνείς πτήσεις στην Κίνα, να αρχίσουν από τις 8 Ιουνίου δρομολόγια προς μια πόλη που θα επιλέξουν, έγινε γνωστό από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο The Paper.

Σύμφωνα με τον εν λόγω ιστότοπο, ο οποίος υποστηρίζεται από την τοπική κυβέρνηση της πόλης της Σανγκάης, οι πιστοποιημένες αεροπορικές εταιρίες μπορούν να επιλέξουν τον προορισμό στον οποίο θέλουν να πετάξουν.

Οπως μεταδίδει το CNBC, η ανακοίνωση έγινε 12 ώρες αφότου η αμερικανική κυβέρνηση εξέδωσε εντολή για να απαγορεύσει προσωρινά τις επιβατικές πτήσεις από την Κίνα , αν το Πεκίνο δεν επιτρέψει στις αμερικανικές αεροπορικές να εισέλθουν και πάλι στην κινεζική αγορά. Η κίνηση έχει στόχο να τιμωρήσει την Κίνα επειδή δεν συμμορφώθηκε με υφιστάμενη συμφωνία των δύο χωρών για τις πτήσεις μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών στον κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!