Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ακης Σκέρτσος: Με εξειδικευμένα μέτρα θα αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια
[Euro2day]: Ακης Σκέρτσος: Με εξειδικευμένα μέτρα θα αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια

[Euro2day]: Ακης Σκέρτσος: Με εξειδικευμένα μέτρα θα αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια

Αυξάνουμε το επίδομα θέρμανσης κατά 20%. Δίνουμε διπλάσια επιδότηση στους ευάλωτους συμπολίτες μας που παίρνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Καταργούμε το ειδικό τέλος τηλεπικοινωνιών για τους νέους, σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός όποτε βλέπουν μέρισμα ανάπτυξης, αυτό θα επιστρέφεται αυτούσιο στην κοινωνία»: την κατηγορηματική αυτή δήλωση έκανε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, απαντώντας έτσι και στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί παροχολογίας. Σημείωσε «είμαστε σε ρυθμό ανάπτυξης υψηλότερο από την υπόλοιπη Ευρώπη», επιπλέον, «η χώρα μπαίνει σε μια νέα σημαντικά ανοδική περίοδο ανάπτυξης».

Στα αμιγώς πολιτικά είπε ότι «έχει πέσει και το τελευταίο φύλλο συκής» για τη δυνατότητα συναίνεσης με κόμματα που μόνο στα λόγια την θέλουν, ενώ στο μέτωπο του κορονοϊού αποκάλυψε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1”, ότι την Τρίτη η επιτροπή εμβολιασμού θα διαμορφώσει την τελική εισήγησή της για την τρίτη δόση.

Απαντώντας, κατ’ αρχάς, στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού ήταν παροχολογία, ο υπουργός Επικρατείας έκανε λόγο για «άδικη κριτική», αφού, όπως επιχειρηματολόγησε, «είναι τα αποτελέσματα μιας σημαντικής προσπάθειας δύο χρόνων, όπου έχουμε δει να εφαρμόζονται σχεδόν στο σύνολό τους οι προεκλογικές δεσμεύσεις, όσα υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του», για μείωση φόρων, για δημιουργία προϋποθέσεων για περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας, για υψηλότερο διαθέσιμο εισόδημα, για υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης –«και όλα αυτά συμβαίνουν», δήλωσε με έμφαση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!