Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Αυστρία: Καταγράφηκε ο τρίτος χαμηλότερος αριθμός κρουσμάτων από τον Σεπτέμβριο
[Euro2day]: Αυστρία: Καταγράφηκε ο τρίτος χαμηλότερος αριθμός κρουσμάτων από τον Σεπτέμβριο

[Euro2day]: Αυστρία: Καταγράφηκε ο τρίτος χαμηλότερος αριθμός κρουσμάτων από τον Σεπτέμβριο

Μέσα στις προηγούμενες 24 ώρες υπήρξε ένας θάνατος σε όλη τη χώρα και είναι η τρίτη φορά από τον περασμένο Οκτώβριο που καταγράφεται «μόνο» ένας θάνατος εντός εικοσιτετραώρου.

Με «μόνο» 279 νέες μολύνσεις με κορωνοϊό μέσα στο προηγούμενο εικοσιτετράωρο καταγράφεται σήμερα στην Αυστρία ο τρίτος χαμηλότερος αριθμός από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ, σύμφωνα με το Ηλεκτρονικό Αρχείο Εμβολιασμού, 1.794.334 άνθρωποι στη χώρα, ή το 20,2% του συνολικού πληθυσμού των 8,9 εκατομμυρίων κατοίκων, έχουν ανοσοποιηθεί πλήρως, έχοντας λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, και 3.895.361 (ποσοστό 43,8%) έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον μία φορά.

Την προηγούμενη Δευτέρα (31 Μαΐου) καταγράφηκαν 229 νέες μολύνσεις και το περασμένο Σάββατο 271 νέες περιπτώσεις, ενώ η τελευταία φορά που υπήρχε μικρότερος αριθμός νέων μολύνσεων, συγκεκριμένα 184, ήταν στις 6 Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Σε σύγκριση με την περασμένη Δευτέρα, αναφέρθηκαν σήμερα κατά 50 περισσότερες νέες μολύνσεις σε ολόκληρη την Αυστρία, ως αποτέλεσμα των οποίων η λεγόμενη «επίπτωση των επτά ημερών» -νέες μολύνσεις σε επτά ημέρες ανά 100.000 κατοίκους- να έχει αυξηθεί ελαφρώς πάνω από την τιμή των 25.

Ως προς την κατανομή στα εννέα αυστριακά ομόσπονδα κρατίδια, μόνο μία νέα μόλυνση προστέθηκε το προηγούμενο εικοσιτετράωρο στο κρατίδιο του Σάλτσμπουργκ, στο Μπούργκενλαντ υπήρχαν επτά νέες λοιμώξεις, στο Φόραρλμπεργκ 16, στην Καρινθία 20 και στην Κάτω Αυστρία 33.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!