Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Αερογέφυρα με Βρετανία στήνεται για Ελλάδα
[Euro2day]: Αερογέφυρα με Βρετανία στήνεται για Ελλάδα

[Euro2day]: Αερογέφυρα με Βρετανία στήνεται για Ελλάδα

Το Λονδίνο φέρεται έτοιμο να ανακοινώσει λίστα χωρών για τις οποίες δεν απαιτείται καραντίνα 14 ημερών για όσους επιστρέψουν στο νησί.

«Αερογέφυρες» με περίπου 12 χώρες, που θα επιτρέπουν στους Βρετανούς να ταξιδέψουν και να μην αντιμετωπίσουν 14ημερη καραντίνα όταν γυρίζουν στην χώρα τους σχεδιάζει το Λονδίνο, όπως γράφει η Telegraph.

Η λίστα περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Γαλλία και εξετάζεται προκειμένου να υπάρξουν διμερείς συμφωνίες. Οι σχεδιασμοί προβλέπεται να τεθούν σε ισχύ από 4 Ιουλίου.

Αξιωματούχοι σχεδιάζουν κριτήρια τα οποία θα καθορίσουν τον κίνδυνο και θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τη χώρα προορισμό για να δοθεί το πράσινο φως. «Η δουλειά είναι σε εξέλιξη, πρώτα το ρίσκο και το πώς το μετράς και ακολουθεί η δημοφιλία του προορισμού», σημειώνει πηγή από τον χώρο των αεροπορικών εταιρειών.

Τα σχέδια αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου, όταν θα γίνει η αναθεώρηση της πολιτικής αναφορικά με την καραντίνα, αν και υπήρχαν πληροφορίες την Παρασκευή ότι η Ισπανία είναι έτοιμη να ανακοινώσει συμφωνία για «αερογέφυρα» με τη Βρετανία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!