Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Adecco: Σε ποιες δεξιότητες να επενδύσουν οι εταιρείες
[Euro2day]: Adecco: Σε ποιες δεξιότητες να επενδύσουν οι εταιρείες

[Euro2day]: Adecco: Σε ποιες δεξιότητες να επενδύσουν οι εταιρείες

Η φετινή έκθεση αναλύει τις παγκόσμιες τάσεις στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, με περιοχή εστίασης την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων χωρών, όπως η Ελλάδα, η Τουρκία, η Βουλγαρία και η Σερβία.

Φως στους τομείς στους οποίους πρέπει να επενδύσουν οι επιχειρήσεις, με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, ρίχνει η φετινή έκθεση του Inovantage, με θέμα «Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό – Αλλάζοντας προσέγγιση σε σχέση με το ανθρώπινο κεφάλαιο», που δημοσίευσε ο όμιλος Adecco.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου Adecco, «η επανεξέταση της δυναμικής των επενδύσεων στο ανθρώπινο κεφάλαιο δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρη. Το 2020 ξεκίνησε με μία παγκόσμια πανδημία, αναγκάζοντας τις χώρες να προχωρήσουν σε lockdowns εν μέσω προσπαθειών να σώσουν ζωές και να αποτρέψουν την κατάρρευση των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης. Υπάρχουν ήδη δείκτες που δείχνουν μία οικονομική ύφεση και αύξηση της ανεργίας – τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα – επομένως, όλα συνηγορούν πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεθούν τρόποι ενδυνάμωσης του ανθρώπινου δυναμικού».

Η φετινή έκθεση αναλύει τις παγκόσμιες τάσεις στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, με περιοχή εστίασης την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων χωρών, όπως η Πολωνία, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία, η Σλοβενία, η Κροατία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Σερβία, η Ελλάδα, η Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με την έκθεση, η πανδημία Covid-19 υπήρξε ισχυρός καταλύτης για τη συνειδητοποίηση της ανάγκης ευελιξίας στην εργασία. Σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον ευρύτερο κόσμο, οι κυβερνήσεις και οι οργανισμοί έχουν υιοθετήσει ευέλικτες μορφές εργασίας, οι οποίες περιλαμβάνουν:

- Εργασία από το σπίτι, όπου είναι δυνατόν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!