Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Το 41% των εργαζομένων σκέφτονται να αφήσουν τη δουλειά τους
[Euro2day]: Το 41% των εργαζομένων σκέφτονται να αφήσουν τη δουλειά τους

[Euro2day]: Το 41% των εργαζομένων σκέφτονται να αφήσουν τη δουλειά τους

Τι αποκαλύπτει έρευνα της Microsoft με τίτλο «Η επόμενη μεγάλη διαταραχή είναι η υβριδική εργασία – Είμαστε έτοιμοι;». Το 42% των εργαζομένων στις ΗΠΑ θα παραιτούνταν εάν η εταιρεία τους δεν προσέφερε επιλογές τηλεργασίας μακροπρόθεσμα.

Σκέφτεσαι να αφήσεις την δουλειά σου; Όχι μόνο εσύ… Το 41% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού φλερτάρει με την παραίτηση, σύμφωνα με έρευνα της Microsoft με τίτλο The Next Great Disruption Is Hybrid Work – Are We Ready? (Η επόμενη μεγάλη διαταραχή είναι η υβριδική εργασία – Είμαστε έτοιμοι;).

Στο ίδιο πλαίσιο, μια έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία διαπίστωσε ότι το 38% των εργαζομένων σχεδίαζαν να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους τους επόμενους έξι μήνες με έναν χρόνο, ενώ σύμφωνα με άλλη έρευνα στις ΗΠΑ το 42% των εργαζομένων θα παραιτούνταν εάν η εταιρεία τους δεν προσέφερε επιλογές τηλεργασίας μακροπρόθεσμα.

Νέες τάσεις στην εργασία

Με βάση έρευνες σε περισσότερους από 30.000 εργαζόμενους σε 31 χώρες, η έκθεση της Microsoft συγκέντρωσε τρισεκατομμύρια δεδομένα από εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Teams, του Outlook και του Office 365, για να μετρήσει τα επίπεδα παραγωγικότητας και δραστηριότητας.

Eπτά μεγάλες τάσεις επισημάνθηκαν, οι οποίες δείχνουν ότι ο κόσμος της εργασίας έχει αναδιαμορφωθεί βαθιά από την πανδημία:

1. Η ευέλικτη εργασία ήρθε για να μείνει

2. Οι ηγέτες δεν έχουν επαφή με τους υπαλλήλους και χρειάζονται μια κλήση αφύπνισης

3.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!