Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τα 14 βήματα για το voucher των 200 ευρώ
[Euro2day]: Τα 14 βήματα για το voucher των 200 ευρώ

[Euro2day]: Τα 14 βήματα για το voucher των 200 ευρώ

Στην προκήρυξη του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» προχώρησε η Κοινωνία της Πληροφορίας. Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι του μέτρου.

Με στόχο την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες τεχνολογικά εμπλουτισμένης δια ζώσης εκπαίδευσης καθώς και στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, τη διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και την περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το voucher των 200 ευρώ.

Στην προκήρυξη του έργου αναφέρονται όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι για την κατάθεση της αίτησης και τη λήψη της σχετικής επιταγής.

Λογική διαχωρισμού του Προγράμματος σε δύο κύκλους

Οι δύο διαδοχικοί κύκλοι του Προγράμματος σχετίζονται με τη σταδιακή ενεργοποίηση του δικαιώματος υποβολής Αιτήσεων Επιχορήγησης από διαφορετικές κατηγορίες δυνητικών δικαιούχων.

Κατά τον Α’ κύκλο, ενεργοποιείται το δικαίωμα υποβολής αιτήσεων σε ήδη δικαιούχους επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ, των οποίων η επιλεξιμότητα μπορεί να ελεγχθεί και διασταυρωθεί πλήρως με ηλεκτρονικά μέσα.

Στον Β’ κύκλο, ενεργοποιείται επιπλέον η συμμετοχή όλων των υπόλοιπων κατηγοριών δυνητικών δικαιούχων.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Β’ κύκλο του Προγράμματος

Το δικαίωμα έχουν όλοι οι υπόλοιποι δυνητικοί δικαιούχοι , οι οποίοι καλύπτουν τα κριτήρια επιλεξιμότητας του Προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα και δεν είχαν κάνει αίτημα για το επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ ή είχαν κάνει και δεν είχαν εγκριθεί για λόγο άσχετο με τα κριτήρια επιλεξιμότητας του Προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα, ή εμπίπτουν σε οποιαδήποτε άλλη ειδική υποπερίπτωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!