Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Oι 100 εταιρίες που «έσπασαν ταμεία» μέσα στην πανδημία
[Euro2day]: Oι 100 εταιρίες που «έσπασαν ταμεία» μέσα στην πανδημία

[Euro2day]: Oι 100 εταιρίες που «έσπασαν ταμεία» μέσα στην πανδημία

Χρυσή ευκαιρία αποδείχτηκε η πανδημία για σειρά επιχειρήσεων που κινήθηκαν γρήγορα και έξυπνα και κατάφεραν να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών στις νέες συνθήκες. Ποια είναι η λίστα και τα κρίσιμα «στατιστικά».

Σε μια καταστροφική χρονιά για την πλειονότητα των εταιρειών, υπάρχει μια μικρή ομάδα εταιρειών που κατάφερε να λάμψει. Φαρμακευτικές οι οποίες έλαβαν ώθηση από το κυνήγι του εμβολίου κατά της Covid-19, τεχνολογικοί κολοσσοί που εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη για εργασία από το σπίτι και εταιρείες λιανικής που προσέφεραν εμπορεύματα στο διαδίκτυο.

Οι Financial Times παρουσιάζουν μια λίστα με τις 100 εταιρείες που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

1.Amazon

Κύριο στατιστικό στοιχείο: Η Amazon εκτιμά ότι μπορεί να ξοδέψει $4 δισ. για να διατηρήσει σε λειτουργία τις αποθήκες της εν μέσω πανδημίας.

Καθώς η μία κυβέρνηση μετά την άλλη διέταζε τους πολίτες να μείνουν σπίτι, η Amazon μετατράπηκε σε «λιμάνι ανεφοδιασμού» για όσους ήθελαν να αγοράσουν είδη οικιακής χρήσης. Η εταιρεία του Τζεφ Μπέζος κατέγραψε έσοδα ρεκόρ και ο ιδρυτής ανακοίνωσε ότι μπορεί να δαπανηθούν ως κα $4 δισ. για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

2. Microsoft

Κύριο στατιστικό στοιχείο: 75 εκατ. άνθρωποι χρησιμοποίησαν την εφαρμογή Teams σε μία ημέρα τον Απρίλιο, από 20 εκατ. στο τέλος του 2019.

Η στροφή της Microsoft σε υπηρεσίες cloud τη βοήθησε να ανταπεξέλθει ιδανικά σε έναν κόσμο όπου μεγάλος αριθμός ανθρώπων εργάζεται από το σπίτι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!