Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια: Συναγερμός από την Άση Μπήλιου για αυτά τα 4 – Να προσέχουν αυτή την εβδομάδα
[Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια: Συναγερμός από την Άση Μπήλιου για αυτά τα 4 – Να προσέχουν αυτή την εβδομάδα

[Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια: Συναγερμός από την Άση Μπήλιου για αυτά τα 4 – Να προσέχουν αυτή την εβδομάδα

Ζώδια: Στις 14/9, όπως αναφέρει η Άση Μπήλιου στο asibiliou.gr, ο Άρης ολοκληρώνει την πορεία του στην Παρθένο και ξεκινά λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη το ταξίδι του στον Ζυγό, που θα κρατήσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και συγκεκριμένα μέχρι τις 30/10.

Στον Ζυγό ο Άρης βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που τον κάνει λιγότερο επιθετικό στην προσέγγιση του στα πράγματα. Θα διεκδικήσει, αλλά θα το κάνει με πιο «πολιτισμένο» τρόπο και σίγουρα με περισσότερη διπλωματία και ευγένεια. Οι σχέσεις είναι το πεδίο που κυβερνά σε αυτό το ζώδιο κι έτσι για τις επόμενες 6 εβδομάδες μπορεί να υπάρχουν πιο στρεσογόνες καταστάσεις στις σχέσεις μας, προσωπικές κι επαγγελματικές.

Ο μόνος τρόπος για να επιλύουμε όμως τα προβλήματα με αυτό τον Άρη είναι η επικοινωνία κι ο πολιτισμένος διάλογος. Για να είμαστε αποτελεσματικοί στις διεκδικήσεις μας χρειάζεται οργάνωση και καλή στρατηγική. Η παρόρμηση, χωρίς να υπάρχει μεθοδικότητα κι ένα σχέδιο καλά οργανωμένο, μόνο καταστροφική μπορεί να είναι.

Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!