Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια: Ποια θα ευνοηθούν τον Σεπτέμβριο και ποια πρέπει να φυλάγονται
[Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια: Ποια θα ευνοηθούν τον Σεπτέμβριο και ποια πρέπει να φυλάγονται

[Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια: Ποια θα ευνοηθούν τον Σεπτέμβριο και ποια πρέπει να φυλάγονται

Ο νέος μήνας είναι πολλά υποσχόμενος σε εργασία και συναισθηματικές ιστορίες. Ευκαιρίες και λύσεις θα κάνουν την πρακτική τους εμφάνιση. Ευνοούνται οι μετακινήσεις, οι σπουδές, αλλά και οι νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Στους τυχερούς των σχέσεων ανήκουν τα γήινα και αέρινα ζώδια, που θα βρουν, επιτέλους, την ισορροπία τους.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εστιάστε στα οικονομικά σας

Αν δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ανοίξουν άμεσα και οι δρόμοι για να λύσετε και τα προσωπικά σας προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Επανενώσεις ζευγαριών

Ξεχάστε τα όλα. Οι μέρες που έρχονται θα σας φέρουν έτσι απλά τον άνθρωπο που αγαπάτε και πάλι μέσα στην καθημερινότητά σας. Εσείς μόνο αποφύγετε τα ίδια λάθη!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ερωτικό δίλημμα

Είστε ανάμεσα σε δύο άτομα, που και τα δύο τα αγαπάτε αληθινά. Ομως, αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και το ξέρετε. Τα άστρα σάς υποστηρίζουν μόνο για υγιείς καταστάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Απομάκρυνση

Ολο και περισσότερο βλέπετε την επικοινωνιακή ψαλίδα να ανοίγει και να σας απομακρύνει από τον άνθρωπό σας. Ομως, αυτό, τελικά, δεν είναι κάτι που το έχετε προκαλέσει εσείς.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Προτάσεις δέσμευσης

Οι δράσεις του ανθρώπου σας θα σας αποδείξουν ότι έχει λάβει τα μηνύματά σας, σε κάθε επίπεδο. Είστε το ζώδιο που μέσα στην εποχή του φθινοπώρου θα έχετε προτάσεις δέσμευσης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Θετική έκβαση

Μπορεί να έχετε κουραστεί να κυνηγάτε και να αναζητάτε λύσεις για τη σχέση σας, αλλά να είστε ήσυχοι ότι αυτό θα έχει και το θετικό του αποτέλεσμα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!