Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια Ιουλίου: Ο απόλυτος οδηγός για το τι θα συμβεί σε σχέσεις, εργασία και οικονομικά
[Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια Ιουλίου: Ο απόλυτος οδηγός για το τι θα συμβεί σε σχέσεις, εργασία και οικονομικά

[Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια Ιουλίου: Ο απόλυτος οδηγός για το τι θα συμβεί σε σχέσεις, εργασία και οικονομικά

Από τον Νίκο Διαμαντή

Τι κι αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως τα θυμόμαστε από άλλα καλοκαίρια; Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ, έτοιμοι να υποστηρίξουμε επιθυμίες, να καλύψουμε ανάγκες και να ανακαλύψουμε συνοδοιπόρους. Μεσούντος του καλοκαιριού, όλα παίρνουν τη μορφή που τους δίνουμε εμείς με τις ιδιαίτερές μας δυνάμεις.

Κριός

Η διάθεση για περιπέτειες θέλει προσοχή

Ανανεωμένοι και αισιοόδοξοι, ή αποφασισμένοι να τελειώσετε τις ταλαιπωρίες και τις εκκρεμότητες που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν. Λειτουργήστε με μέτρο και συνέπεια!

Σχέσεις

Ο μήνας ξεκινά με τελευταίο τέταρτο Σελήνης στο ζώδιό σας σε καλή γωνία με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Μπορείτε τώρα να λήξετε καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν, ή να ξεχάσετε για πάντα κάτι το οποίο σας έφερε σε δύσκολη θέση στο παρελθόν. Ο μήνας αυτός σας βοηθά να πιστέψετε ότι όλα μπορούν να γίνουν, ή ότι όλα μπορούν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Γίνετε τολμηροί στις επιδιώξεις σας και συνεννοήσιμοι με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι έχετε ένα ολόκληρο εικοσαήμερο για να περάσετε ευχάριστα, να γοητεύσετε ανθρώπους και να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας. ‘Όσοι είστε καιρό μόνοι προνοήστε και για το μέλλον, καθώς οι γνωριμίες των διακοπών, ή του καλοκαιρινού μέρους εργασίας, λειτουργούν εξ αιτίας των συνθηκών που βρίσκεστε και οι δυο. Στις 22 η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στους Ιχθύς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!