Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια 2021: Είστε Υδροχόος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!
[Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια 2021: Είστε Υδροχόος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

[Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια 2021: Είστε Υδροχόος; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Υδροχόος

Με λογική και ευαισθησία

Η χρονιά ξεκινά με τη δική της λογική που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη δική σας, ούτε με όσα προγραμματίζετε να κάνετε άμεσα. Δώστε σημασία και προσοχή στα μεγαλεπήβολά σχέδιά σας. Αναπτύξτε ωφέλιμες σχέσεις και δώστε περιθώρια χρόνου μέχρι το 2021 να βάλει σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

Σχέσεις

Οι δύο πρώτοι μήνες σας προβληματίζουν σχετικά με την εξέλιξη των αισθηματικών σας υποθέσεων. Αρκετοί από εσάς θεωρείτε ότι δεν κάνατε αυτό που έπρεπε την στιγμή που είχατε την ευκαιρία, αλλά αυτό τώρα πια δεν μπορεί να αποδειχτεί. Οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες εξακολουθούν να είναι υπερβολικές και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το ανικανοποίητο που δημιουργείται από τη δύσκολη όψη του Άρη και του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιό σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!