Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια 2021: Είστε Ιχθύς; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!
[Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια 2021: Είστε Ιχθύς; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

[Ελεύθερος Τύπος]: Ζώδια 2021: Είστε Ιχθύς; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Ιχθύες

Πρακτικοί και σίγουροι

Η χρονιά έχει τόσο συναισθηματική, όσο και πρακτική αξία για τους περισσότερους από εσάς. Η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων και η σωστή διαχείριση των αντιξοοτήτων που αντιμετωπίσατε σας βοηθούν να βρείτε τα ήρεμα νερά που ψάχνετε για τη νέα χρονιά.

Σχέσεις

Κάθε φορά που εκφράζετε με σαφήνεια τα συναισθήματά σας βγαίνετε κερδισμένοι. Το 2021 θα κινηθεί πολύ γύρω από αυτόν τον άξονα και παρά τις επιμέρους αντιξοότητες κατά καιρούς, εσείς πρέπει να μείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας. Άλλο η διπλωματία που σας καθιστά ευέλικτους και άλλο η επιμονή σε κάτι το οποίος δεν λειτουργεί αλλά τρέφει τον εγωισμό σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!