Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Ξεκίνησε η διαβολοεβδομάδα για αυτά τα ζώδια – Αναλυτικές προβλέψεις για οικονομικά, καριέρα και αισθηματικά
[Ελεύθερος Τύπος]: Ξεκίνησε η διαβολοεβδομάδα για αυτά τα ζώδια – Αναλυτικές προβλέψεις για οικονομικά, καριέρα και αισθηματικά

[Ελεύθερος Τύπος]: Ξεκίνησε η διαβολοεβδομάδα για αυτά τα ζώδια – Αναλυτικές προβλέψεις για οικονομικά, καριέρα και αισθηματικά

Δύσκολη είναι η εβδομάδα που ξεκινά για τα περισσότερα ζώδια τόσα στα επαγγελματικά, οικονομικό όσο και στα συναισθηματικά.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Aπομονωμένοι και με περιορισμένη την κοινωνική ζωή σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Πολλά απωθημένα, ανασφάλειες και φοβίες έχουν βγει στην επιφάνεια και σας ταλαιπωρούν. Μονοκόμματοι, αδιάλλακτοι και με εμμονές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να είστε προσεκτικοί με τις εργασιακές σας σχέσεις και κυρίως με τη συμπεριφορά σας προς τους άμεσους συνεργάτες σας. Το ότι εσείς δεν έχετε διάθεση για δουλειά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάνε πίσω τα ομαδικά σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Απωθημένα από παλαιότερες σχέσεις ταλαιπωρούν τις τωρινές. Σκαμπανεβάσματα και διάφορα κόμπλεξ βγαίνουν στην επιφάνεια και δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Το αποτέλεσμα φαίνεται στη λυπημένη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα μικρά πρακτικά ζητήματα σας φαίνονται βουνό. Θα αναγκαστείτε πολλές φορές να πείτε ψέματα αλλά και να εξαπατήσετε κάποιους προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Ο κίνδυνος όμως να σας «τσακώσουν» είναι μεγάλος, γι’ αυτό να προσέξετε πολύ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να αποφύγετε να αποφασίσετε για τα πολύ σοβαρά επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα γιατί η διάθεσή σας είναι πεσμένη και η ψυχολογία σας σας μπερδεύει. Δεν διαθέτετε ορθή κρίση και θα κάνετε λάθη, που κοστίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Επιθετικοί και αδιάλλακτοι, δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και αυτό δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!