Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Βουλή: «Πόλεμος» Μητσοτάκη – Τσίπρα στις δευτερολογίες για τη ΔΕΗ – «Ζητάτε τα ρέστα για κάτι που ήταν δική σας δέσμευση;»
[Ελεύθερος Τύπος]: Βουλή: «Πόλεμος» Μητσοτάκη – Τσίπρα στις δευτερολογίες για τη ΔΕΗ – «Ζητάτε τα ρέστα για κάτι που ήταν δική σας δέσμευση;»

[Ελεύθερος Τύπος]: Βουλή: «Πόλεμος» Μητσοτάκη – Τσίπρα στις δευτερολογίες για τη ΔΕΗ – «Ζητάτε τα ρέστα για κάτι που ήταν δική σας δέσμευση;»

Βουλή: Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η κόντρα των δύο πολιτικών ηγετών από το βήμα της Βούλης. Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης διασταύρωσαν πιο έντονα τα ξίφη τους στις δευτερολογίες.

Βουλή – Τσίπρας: Είστε αρνητής της πραγματικότητας

Νέα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή για την κρίση ακρίβειας και την απουσία πολιτικής βούλησης εκ μέρους της κυβέρνησης να προστατεύσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. «Ανησυχώ για την ανεπάρκειά σας. Ανησυχώ γιατί είστε αρνητής της πραγματικότητας, ανησυχώ γιατί έχουμε έναν πρωθυπουργό που το μόνο που θέλει να κάνει είναι η επικοινωνία και η εικόνα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Έχω ευθύνη ως σημερινός αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανός πρωθυπουργός, να είμαι εδώ και να καταγγέλλω στον ελληνικό λαό, που είναι ο τελικός κριτής. Και κοντοζυγώνει η ώρα» σημείωσε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι «ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη η ανησυχία του μέσου πολίτη που παρακολουθεί, που βλέπει την ακρίβεια να τον πνίγει, στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους, μεγάλωσε. Ο κ. Μητσοτάκης είναι αρνητής της πραγματικότητας. Λέει τα ίδια που έλεγε και για την πανδημία, ότι νικήσαμε, ότι πάμε στο τελευταίο μίλι, ότι η ακρίβεια θα είναι προσωρινή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!