Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Βορίδης: Συζητάμε μια πρόταση μομφής κατά του Τσακαλώτου όχι του Σταϊκούρα
[Ελεύθερος Τύπος]: Βορίδης: Συζητάμε μια πρόταση μομφής κατά του Τσακαλώτου όχι του Σταϊκούρα

[Ελεύθερος Τύπος]: Βορίδης: Συζητάμε μια πρόταση μομφής κατά του Τσακαλώτου όχι του Σταϊκούρα

«Είστε μοναδικό παράδειγμα αξιωματικής αντιπολίτευσης, που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει κορονοϊό, υφεσιακά φαινόμενα εξαιτίας του κορονοϊού, την Τουρκία και δημοσκοπικά πέφτει η αντιπολίτευση! Δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοιο προηγούμενο! Είστε μοναδικό παράδειγμα!», ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, που πήρε τον λόγο νωρίτερα στην ολομέλεια για να απαντήσει στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προσπαθώ να σκεφτώ τι γίνεται στην πραγματικότητα με την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προσπάθεια να αποφύγετε ότι αντί για κυβερνητική φθορά, η κυβέρνηση ενισχύεται και αντιθέτως αποδυναμώνεται η αντιπολίτευση. Αντί να έχει εσωτερικά ζητήματα η κυβέρνηση, δεν προφταίνουμε να ακούμε τον Κοντονή, τον Τσακαλώτο, τον Πολάκη, τη Ζανέτ, δεν ξέρω και ποιους άλλους, τον Σκουρλέτη, τον Μπίστη να σκοτώνονται μεταξύ τους και να διαβάζουμε ωραία αφηγήματα», παρατήρησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη φορά, στα κοινοβουλευτικά χρονικά, που η πρόταση δυσπιστίας γίνεται για να καλυφθούν τα αδιέξοδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Δεν έχει υπάρξει τέτοιο προηγούμενο! Να είστε καλά, να συνεχίσετε έτσι! Κάθε φορά θα βγαίνουμε δυνατότεροι!».

«’Ακουσα το επιχείρημα ότι δεν παίζει πουθενά στα ΜΜΕ η πρόταση δυσπιστίας. ‘Παίζει πάρα πολύ χαμηλά’, μας λέτε. Είναι εντυπωσιακό που παίζει χαμηλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!