Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Viral η 92χρονη οπαδός του Ολυμπιακού που εμβολιάστηκε για να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Viral η 92χρονη οπαδός του Ολυμπιακού που εμβολιάστηκε για να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Viral η 92χρονη οπαδός του Ολυμπιακού που εμβολιάστηκε για να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο [βίντεο]

Viral έχει γίνει η ιστορία της 92χρονης Πόπης Χαβούζογλου που αποκάλυψε ότι έκανε το εμβόλιο ώστε να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο για να βλέπει τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε πως έγινε οπαδός του Ολυμπιακού χάρη στον σύζυγό της και πλέον έρχεται στο γήπεδο με την κόρη της. Το εντυπωσιακό είναι πως η κυρία Πόπη τόνισε ότι δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αλλά το έκανε μόνο και μόνο για να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο.

«Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο, αλλά να χάσω τον Ολυμπιακό; Είπα θα το κάνω τρέχοντας. Μόνο για τον Ολυμπιακό το έκανα» σχολίασε.

Θυμίζουμε ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως δεκαπέντε (15) ετών.
> Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.
> Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
* Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και Rapid Tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!