Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η βασίλισσα Ελισάβετ βιώνει ένα «τεράστιο κενό» μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, σύμφωνα με τον γιο του ζεύγους, πρίγκιπα Άντριου
[Ελεύθερος Τύπος]: Η βασίλισσα Ελισάβετ βιώνει ένα «τεράστιο κενό» μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, σύμφωνα με τον γιο του ζεύγους, πρίγκιπα Άντριου

[Ελεύθερος Τύπος]: Η βασίλισσα Ελισάβετ βιώνει ένα «τεράστιο κενό» μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, σύμφωνα με τον γιο του ζεύγους, πρίγκιπα Άντριου

Ο θάνατος του πρίγκιπα Φιλίππου «άφησε ένα τεράστιο κενό» στη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, λέει ο γιος του ζεύγους, πρίγκιπας Άντριου.

Σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, αφού παρευρέθηκε στην κυριακάτικη λειτουργία που πραγματοποιήθηκε σε παρεκκλήσι της βασιλικής κατοικίας «Royal Lounge» στο Γουίντσορ, ο πρίγκιπας Άντριου είπε: «Αισθάνομαι μεγάλη λύπη και συμπαρίσταμαι στην μητέρα μου, που πιθανότατα βιώνει την απώλεια εντονότερα από τον οποιονδήποτε».

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ως γνωστόν, απεβίωσε την Παρασκευή, σε ηλικία 99 ετών, έχοντας υπάρξει ο μακροβιότερος σύζυγος μονάρχη στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας.

Το σώμα του φυλάσσεται στο κάστρο του Γουίντσορ, εν αναμονή της κηδείας του που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.

«Ήταν ένας αξιοσημείωτος άνθρωπος, τον αγαπούσα ως πατέρα. Ήταν πάντα πράος. Εάν είχες κάποιο πρόβλημα, θα το σκεφτόταν σοβαρά. Ήταν πάντα ο άνθρωπος, στον οποίον μπορούσες να απευθυνθείς», προσέθεσε ο πρίγκιπας Άντριου.

΄Σύμφωνα με τον ίδιο, ολόκληρη η βασιλική οικογένεια «βιώνει την απώλεια του πρίγκιπα Φιλίππου έντονα».

«Σχεδόν χάσαμε τον “παππού” του Έθνους μας», σχολιάζει.

Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Άντριου είπε:

«Όπως θα περιμένατε, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένα ιδιαίτερα στωικό άτομο. Περιέγραψε την απώλειά του σαν ένα “θαύμα”. Τώρα, έχει αφιερωθεί στην σκέψη. Όσον αφορά τη ζωή της, έκανε λόγο για ένα “τεράστιο κενό”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!