Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Βαλάντης: Ξεσπά κατά του Γρηγόρη Πετράκου – «Αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα»
[Ελεύθερος Τύπος]: Βαλάντης: Ξεσπά κατά του Γρηγόρη Πετράκου – «Αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα»

[Ελεύθερος Τύπος]: Βαλάντης: Ξεσπά κατά του Γρηγόρη Πετράκου – «Αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε ο Βαλάντης, αναφερόμενος στον Γρηγόρη Πετράκο και στις ιδέες του για τον κορονοϊό.

«Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα παροτρύνω κανέναν άνθρωπο με τη δική μου πράξη γιατί είμαι και δημόσιο πρόσωπο.

Βλέπω κάποιους ανθρώπους που πάτησαν πάνω στην πανδημία και προσπαθούν να κάνουν πολιτική καριέρα. Δεν αντέχω και μισώ τους ανθρώπους αυτούς που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα. Καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιον μιλάω», είπε.

«Ο Γρηγόρης Πετράκος που είναι και συνάδελφός μου… Εκείνος φώναζε να μην κάνει ο κόσμος εμβόλια. Ήταν αντιεμβολιαστής. Δεν έμπαινε στη διαδικασία το να παροτρύνει ανθρώπους να μην κάνουν το εμβόλιο; Πήρε κάποια ευθύνη και να πει ότι εγώ τους έσπρωξα στον θάνατο ή σε κάποια προβλήματα», πρόσθεσε.

«Ο καθένας προωθεί τα δικά του συμφεροντάκια και τα ισοπεδώνει όλα. Πιστεύω ότι το έκανε για πολιτικούς λόγους. Να καταλαβαίνει ο κόσμος τα πολιτικά εκτρώματα, αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα», κατέληξε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!