Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας βάζει στον πάγο τον Πολάκη;
[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας βάζει στον πάγο τον Πολάκη;

[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας βάζει στον πάγο τον Πολάκη;

Μπαίνει ο Παύλος Πολάκης στον… πάγο; Αυτό είναι το ερώτημα που κυριαρχεί από προχθές στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στελέχη που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου όπου φαίνεται να ελήφθη αυτή η απόφαση, δεν περιγράφουν τα πράγματα, όπως τα περιγράφει η επίσημη ενημέρωση της Κουμουνδούρου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης -που συνδέθηκε μέσω οθόνης στη σύσκεψη- δεν συμμετείχε σε κανένα consensus (που σημαίνει συμφωνία και είναι ο όρος που χρησιμοποίησε η Κουμουνδούρου). Ούτε του ζητήθηκε να σταματήσει να γράφει στα social media ενάντια των εμβολίων, όπως γράφεται και λέγεται από προχθές.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην εισαγωγή του φέρεται να είπε ότι δεν γίνεται να δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ την εικόνα ότι έχει αμφιλεγόμενη στάση έναντι των εμβολίων. Δεν αναφέρθηκε στον Παύλο Πολάκη ούτε του ζήτησε να σταματήσει να μιλά και να γράφει. Ο ίδιος ο κ. Πολάκης, όταν πήρε τον λόγο, επέμεινε απολύτως στις απόψεις του σχετικά με το εμβόλιο. Είπε ότι τα εμβόλια χρησιμεύουν μόνο στους άνω των 60 ετών και επανέλαβε ότι είναι υπέρ των φαρμάκων χωρίς κανένας να τον ρωτήσει, αφού είναι πειραματικά, γιατί τα στηρίζει και τα προμοτάρει μπερδεύοντας τους πολίτες.

Οταν δε ο αρμόδιος τομεάρχης Υγείας του κόμματος Ανδρέας Ξανθός διάβασε τη θέση του κόμματος και οι περισσότεροι -συμπεριλαμβανομένου και του κ. Τσίπρα, ο οποίος με την εισαγωγή του είχε ήδη δώσει τον τόνο- συμφώνησαν χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις, ο κ. Πολάκης δεν είπε με κάποιο τρόπο ή με κάποιο νεύμα ότι είναι σύμφωνος με το κείμενο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!