Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τσίπρας κερνάει και Τσίπρας πίνει… – Το παρασκήνιο πίσω από το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ!
[Ελεύθερος Τύπος]: Τσίπρας κερνάει και Τσίπρας πίνει… – Το παρασκήνιο πίσω από το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ!

[Ελεύθερος Τύπος]: Τσίπρας κερνάει και Τσίπρας πίνει… – Το παρασκήνιο πίσω από το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ!

Γ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

Σε υπόθεση του ενός, χωρίς ενστάσεις από το εσωτερικό του κόμματος, εξελίσσονται ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ και η επιχείρηση ανανέωσης του κόμματος.

Το νέο σήμα του κόμματος που παρουσίασε χθες ο Αλέξης Τσίπρας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποτέλεσε προσωπική απόφαση του ιδίου. Λέγεται μάλιστα και δεν διαψεύστηκε ως τώρα ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε μόνος μία από τις προτάσεις που έκανε η εταιρία που ανέλαβε την πολιτική και επικοινωνιακή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, χωρίς – όπως γινόταν στο πρόσφατο παρελθόν για αντίστοιχα θέματα- να υπάρξει συζήτηση σε κάποιο κομματικό όργανο.

Το τετράλεπτο βίντεο που συνόδευσε την παρουσίαση του νέου σήματος επιβεβαίωσε όλες τις σχετικές πληροφορίες, περί καμπάνιας επικεντρωμένης αποκλειστικά στον κ. Τσίπρα και είναι σαφές ότι το βασικό μήνυμα που στέλνεται είναι πως στον νέο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας θα είναι ο «απόλυτος άρχων».

Είναι εντυπωσιακό, αλλά σε όλα τα πλάνα που συνθέτουν το βίντεο των τεσσάρων λεπτών, πλάνα που περιλαμβάνουν και στιγμές από την τετραετή και πλέον κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει κανένα άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνον ο κ. Τσίπρας.

Σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, σε επαφή με τον κόσμο, επαφές και συναντήσεις με διεθνείς ηγέτες. Παντού μόνο Τσίπρας.

Το βίντεο, που έχει βασικό μήνυμα την επιχείρηση ανανέωσης του κόμματος, δεν έχει καμία αναφορά ή εικόνα στον νέο γραμματέα, στον νέο εκπρόσωπο Τύπου, στους νέους τομεάρχες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!