Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας είναι πρόθυμος να ανάψει το φιτίλι – Προαναγγέλλει εντάσεις και στηρίζει κινητοποιήσεις
[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας είναι πρόθυμος να ανάψει το φιτίλι – Προαναγγέλλει εντάσεις και στηρίζει κινητοποιήσεις

[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τσίπρας είναι πρόθυμος να ανάψει το φιτίλι – Προαναγγέλλει εντάσεις και στηρίζει κινητοποιήσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Πλήρη στήριξη στις κινητοποιήσεις των αγροτοπαραγωγών παρέχει ο Αλέξης Τσίπρας, την ίδια ώρα που η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει την πλήρη στήριξή του και στις κινητοποιήσεις -τις οποίες σπεύδει να… προαναγγέλλει- κατά των προτεινόμενων αλλαγών στον τομέα της εργασίας.

Την ώρα που ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος προσπαθεί να σβήσει από το λογαριασμό του στα social media τις αναρτήσεις με τα fake news για τα shelf tests και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ανάρτησή του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο Αδέσποτων, ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται να ξανακατέβει στο δρόμο.

«Νταούλια»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της κοινωνικής και πολιτικής μάχης για να μην περάσει αυτό το έκτρωμα, που θα διαλύσει την εργασία και θα καταρρακώσει τους εργαζόμενους, και να ανατραπεί. Η κυβέρνηση θα μας βρει αποφασιστικά απέναντι στη Βουλή, στους χώρους δουλειάς και στην κοινωνία, στο πλευρό των εργαζομένων για την υπεράσπιση του μόχθου και των δικαιωμάτων τους», ανακοινώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου, χωρίς να αφήνει χώρο για αστερίσκους και παρερμηνείες.

Την ίδια στιγμή, λίγη ώρα αργότερα, σε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους αγροτοπαραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι στηρίζει τις κινητοποιήσεις των παραγωγών γιατί θεωρεί δίκαια τα αιτήματά τους και κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει τις νομοθετικές ρυθμίσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!