Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τομ Κρουζ αγόρασε 2 ρομπότ που θα περιπολούν το πλατό της «Επικίνδυνης Αποστολής» και θα ελέγχουν αν τηρούνται τα μέτρα
[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τομ Κρουζ αγόρασε 2 ρομπότ που θα περιπολούν το πλατό της «Επικίνδυνης Αποστολής» και θα ελέγχουν αν τηρούνται τα μέτρα

[Ελεύθερος Τύπος]: Ο Τομ Κρουζ αγόρασε 2 ρομπότ που θα περιπολούν το πλατό της «Επικίνδυνης Αποστολής» και θα ελέγχουν αν τηρούνται τα μέτρα

Ο ηθοποιός απασχόλησε την κοινή γνώμη πρόσφατα, όταν διέρρευσε ηχογράφηση που ακουγόταν να βρίζει δύο συνεργάτες του στο γύρισμα, γιατί δεν πρόσεχαν.

Έχει γίνει παραπάνω από σαφές το πόσο σημαντική είναι για τον Τομ Κρουζ η τήρηση των υγειονομικών μέτρων στο πλατό της νέας «Επικίνδυνης Αποστολής», τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται εν μέσω πανδημίας.

Το γύρισμα στη Μ. Βρετανία, στο οποίο ο Κρουζ τα «έψαλλε» στους συνεργάτες του, θα συνεχιστεί λίγο ακόμα, και έπειτα η ομάδα της ταινίας πρόκειται να ταξιδέψει για νέα γυρίσματα στο Ντουμπάι.

Ο Κρουζ φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, προκειμένου οι συνεργάτες του να μην δώσουν την παραμικρή αφορμή που θα μπορούσε να διακόψει την παραγωγή της ταινίας.

Καθώς δεν μπορεί ο ίδιος να βρίσκεται σε οποιοδήποτε μέρος ανά πάσα στιγμή, για να ελέγχει αυτοπροσώπως το πώς συμπεριφέρεται το συνεργείο, αποφάσισε να επενδύσει σε δύο υπερσύγχρονα «αντι- Covid» ρομπότ που θα περιπολούν καταγράφοντας τυχόν παραβάσεις.

Πηγή από το πλατό του γυρίσματος είπε στο έντυπο «The Sun»:

«Είναι πολύ σημαντικό για τον Τομ να τηρούμε όλοι τα μέτρα, και γι’ αυτό επένδυσε σε αυτά τα ρομπότ. Το ξέσπασμά του τον προηγούμενο μήνα ήταν κάπως υπερβολικό, αλλά όσοι το άκουσαν δεν μπορούν να μην αναγνωρίσουν ότι είχε δίκιο».

«Πληρώνεται πάρα πολλά χρήματα για να γυρίσει αυτές τις ταινίες, αλλά ξέρει πόσο τυχερός είναι που μπορεί να το κάνει εν μέσω κορωνοϊού και πόσο βασίζεται ένα σωρό κόσμος στο να ολοκληρωθεί αυτή η ταινία».

«Τα ρομπότ είναι ιδιαίτερα εξελιγμένα και κάπως τρομακτικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!