Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τηλεκπαίδευση: Νέα αναβάθμιση του συστήματος – Σε αυτές τις περιοχές άλλαξαν τα links [πίνακας]
[Ελεύθερος Τύπος]: Τηλεκπαίδευση: Νέα αναβάθμιση του συστήματος – Σε αυτές τις περιοχές άλλαξαν τα links [πίνακας]

[Ελεύθερος Τύπος]: Τηλεκπαίδευση: Νέα αναβάθμιση του συστήματος – Σε αυτές τις περιοχές άλλαξαν τα links [πίνακας]

Τηλεκπαίδευση: Σε νέα αναβάθμιση του συστήματος τηλεκπαίδευσης προέβησαν το Σαββατοκύριακο, από κοινού, το υπουργείο Παιδείας, το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και ο πάροχος της πλατφόρμας.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως χαρακτήρισε το σύστημα της τηλεκπαίδευσης ως μια «τεράστια τεχνολογική πρόκληση», ενώ υποστήριξε ότι «τρέχουν» 40.000 ψηφιακές τάξεις, με 700.000 συμμετέχοντες.

Σε ό,τι αφορά τις εργασίες που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο, το υπουργείο Παιδείας επισημαίνει ότι η αναβάθμιση θα επιφέρει αλλαγές σε κάποιους λογαριασμούς WebEx εκπαιδευτικών που έχουν οργανική θέση σε συγκεκριμένες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί λαμβάνουν σχετικό ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail τους και παρακαλούνται για τη σχετική άμεση ενημέρωση των μαθητών τους ή των γονέων/κηδεμόνων τους για τη νέα διεύθυνση της ηλεκτρονικής τους τάξης.

Οι λογαριασμοί WebEx των εκπαιδευτικών των υπολοίπων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διατηρούν τον ίδιο σύνδεσμο (link) ηλεκτρονικής τάξης. Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων παρακολουθεί καθημερινά την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ανταποκρίνεται άμεσα, με συνεχείς αναβαθμίσεις και στόχο την εύρυθμη λειτουργία της τηλεκπαίδευσης και τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων.

Ο πίνακας Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες αλλάζουν οι διευθύνσεις ηλεκτρονικών τάξεων των εκπαιδευτικών:

Ειδήσεις

Αναδρομικά έως και 8.500 ευρώ πληρώνονται Νοέμβριο και Δεκέμβριο (παραδείγματα και νέοι αναλυτικοί πίνακες)

Ο πρώτος θάνατος ιεράρχη από κορωνοϊό και η ανησυχία της Ιεραρχίας για τα κρούσματα

Τουρκική φιέστα με προκλήσεις και παραλήρημα Ερντογάν στα Βαρώσια

Πολυτεχνείο: Τα τρία στάδια αποτροπής της ΕΛ.ΑΣ. στα σχέδια… ανυπακοής

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!