Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Πως θα φτάσουν 15,8 εκατ. ευρώ στην Κρήτη για την επανεκκίνηση της οικονομίας.
[Ελεύθερος Τύπος]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Πως θα φτάσουν 15,8 εκατ. ευρώ στην Κρήτη για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

[Ελεύθερος Τύπος]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Πως θα φτάσουν 15,8 εκατ. ευρώ στην Κρήτη για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

ΒΑΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εντάσσονται έργα ύψους 15,8 εκατ. ευρώ που αφορούν στην Κρήτη ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην παρέμβασή του ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τους δημάρχους να συμβάλουν μεθοδικά και με αυστηρότητα στην εφαρμογή των μέτρων ανάσχεσης της πανδημίας.

Μάλιστα τόνισε ότι το υπουργείο Εσωτερικών συνεχίζει το μεταρρυθμιστικό του έργο, ανακοινώνοντας ότι το ΥΠΕΣ επιταχύνει τους ρυθμούς ένταξης έργων στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με στόχο να συμβάλει, καθοριστικά, στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε, επίσης, πως στις αρχές του νέου έτους θα έχουν συγκροτηθεί τα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στην Κρήτη, ώστε να διευκολυνθούν οι δήμοι της Περιφέρειας στην υλοποίηση των έργων, μέσω του Αναπτυξιακού Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Ηλεκτρονικά Πιστοποιητικό Εγγυτέρων Συγγενών

Εν τω μεταξύ, από χθες μπορεί να γίνεται, μέσω του gov.gr, η διαδικασία αίτησης και έκδοσης του πιστοποιητικού εγγυτέρων συγγενών.

Τα συναρμόδια υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εσωτερικών ολοκλήρωσαν τη διαδικασία ψηφιοποίησης ενός από τα πιο απαιτητικά και περίπλοκα πιστοποιητικά που εκδίδει η Δημόσια Διοίκηση. Δίνεται έτσι τέλος σε μια χρονοβόρα διαδικασία, την οποία, μάλιστα, ο πολίτης καλείται να διεκπεραιώσει εν μέσω πένθους για την απώλεια συγγενικού του προσώπου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!