Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ταϊγανίδης: «Οι τελευταίοι μου Παραολυμπιακοί»
[Ελεύθερος Τύπος]: Ταϊγανίδης: «Οι τελευταίοι μου Παραολυμπιακοί»

[Ελεύθερος Τύπος]: Ταϊγανίδης: «Οι τελευταίοι μου Παραολυμπιακοί»

Μετά από μια λαμπρή πορεία στις πισίνες που διήρκεσε 35 χρόνια, το «Άλμπατρος»… πιάνει λιμάνι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ), ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης των 10 μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες ανακοίνωσε πως βάζει τελεία στην καριέρα του. Την περασμένη Παρασκευή (27/8) απώλεσε για… μία χεριά ένα 11ο μετάλλιο, αφού έχασε άδικα το χάλκινο μετάλλιο και κατετάγη 4ος με χρόνο 1:02.16 στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο S12.

«Μπορώ να πω ότι ήταν οι τελευταίοι μου Αγώνες ως αθλητής. Ολοκληρώνεται μία καριέρα 35 ολόκληρων χρόνων ως ενεργός αθλητής στη κολύμβηση με τον καλύτερο τρόπο,» δήλωσε ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης. Το… φινάλε τον βρίσκει να έχει συγκομιδή 4 χρυσά, 4 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης εξήγησε σχετικά με τους λόγους που τον άφησαν εκτός βάθρου στο Τόκιο: «Προσπάθησα να κατακτήσω ένα ακόμη μετάλλιο για τη χώρα μου, αλλά αυτό δεν μπόρεσε να έρθει γιατί τρεις εβδομάδες πριν από τους Αγώνες, είχα ένα ατύχημα και ουσιαστικά ήρθα εδώ, στο Τόκιο, με το ιατρικό team του Σπύρου και προσπαθήσαμε να μπορέσουμε να στρώσουμε το χέρι, να κολυμπήσουμε και εν τέλει καταφέραμε να κολυμπήσουμε!».

Δεν του έμεινε, όμως πικρία: «Η 4η θέση είναι μια θέση, την οποία χάρηκα πάρα πολύ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!