Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: Αν ξαναέμπαινα θα άλλαζα στρατηγική
[Ελεύθερος Τύπος]: Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: Αν ξαναέμπαινα θα άλλαζα στρατηγική

[Ελεύθερος Τύπος]: Survivor – Ελευθερία Ελευθερίου: Αν ξαναέμπαινα θα άλλαζα στρατηγική

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Είναι από τις παρουσίες που άφησαν το στίγμα τους στον Αγιο Δομίνικο και έδωσαν στο κοινό έναν λόγο παραπάνω να παρακολουθεί «Survivor». Η Ελευθερία Ελευθερίου, το τελευταίο κορίτσι εκ των Διασήμων που αποχώρησε, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για όλα.

Μετά την αποχώρησή σου από το «Survivor», πώς είναι η ζωή σου; Εχουν αλλάξει πράγματα;

Ελευθερία Ελευθερίου: Μετά την αποχώρησή μου προσπαθώ κατά κάποιον τρόπο να συνέλθω και να επανενταχθώ στους ρυθμούς της πόλης και του πολιτισμού! Δεν είναι πολύ εύκολη η προσαρμογή, ειδικά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από όλα.

Αισθάνεσαι ότι άλλαξαν πράγματα;

Ελευθερία Ελευθερίου: Τα πράγματα έχουν αλλάξει βέβαια. Πέραν της αναγνωρισιμότητας που είχα από τη δουλειά μου, νιώθω ότι ο κόσμος με αγάπησε περισσότερο, το αισθάνομαι έντονα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μέσα από την τηλεόραση είσαι καθημερινά μέσα σε όλα τα σπίτια.

Ο κόσμος, σε social media και στον δρόμο που σε συναντά, τι σου λέει;

Ελευθερία Ελευθερίου: Οτι τους κράταγα συντροφιά σε όλη την καραντίνα. Νομίζω τους έλειψε πολύ το μαγιό μου (γέλια). Γενικά μου δίνουν συγχαρητήρια για τις αντοχές μου στο να αντεπεξέλθω σε κακουχίες για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Μου μιλάνε και με χαιρετάνε σαν να με ξέρουν χρόνια και μου δείχνουν μια τρομερή οικειότητα σαν να με ξέρουν προσωπικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!