Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Survivor 4 Spoiler 19/4: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία και αυτός προτείνεται
[Ελεύθερος Τύπος]: Survivor 4 Spoiler 19/4: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία και αυτός προτείνεται

[Ελεύθερος Τύπος]: Survivor 4 Spoiler 19/4: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία και αυτός προτείνεται

Αγώνα ασυλίας περιλαμβάνει το αποψινό αγώνισμα του Survivor και οι μπλε είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν τη νίκη κάτι που σημαίνει ότι οι κόκκινοι θα αναγκαστούν να υποδείξουν έναν παίκτη για αποχώρηση.

Ποιος θα είναι αυτός; Δεν χρειάζεται ερώτηση. Ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μία φορά θα πάρει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Στοπ μεταξύ, μία ανάσα πριν τη Μεγάλη εβδομάδα και οι ιθύνοντες των καναλιών αναπροσαρμόζουν το πρόγραμμά τους, ως είθισται. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ αποφάσισαν ότι το Survivor θα προβληθεί κανονικά, τόσο την Κυριακή των Βαϊων όσο και τη Μεγάλη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

«Στο ατομικής ασυλίας να βγούμε μπροστά και εγώ και εσύ και την απάντηση να τη δώσει ο κόσμος», ακούγεται να λέει ο Αλέξης απευθυνόμενος στον Τζέημς.

«Αγχώθηκε, ίδρωσε, ήταν πολύ δυνατή η πρόταση του Άλεξ», σχολιάζει ο Τριαντάφυλλος για να πάει στη συνέχεια το πλάνο σε Τζέημς και Νίκο. «Εάν όμως έλεγα όχι, ο πόλεμος θα συνεχιστεί», είπε ο Τζέημς στον φίλο μου.

Και τότε αποκαλύπτεται το σχέδιο εξόντωσης των αντιπάλων, που ετοιμάζει ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος λέει: «Εάν το όνειρό μου γίνει πραγματικότητα και τελικά ο Τζέημς αποχωρήσει από το παιχνίδι, τότε μένει πίσω ένας Νίκος. Ένας Νίκος, ο οποίος χωρίς το μυαλό, που λέγεται Τζέημς πολύ φοβάμαι ότι η κατάστασή του θα είναι δύσκολη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!