Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Super League: Στον αέρα το νέο πρωτάθλημα – Δέκα ομάδες δεν ψηφίζουν την προκήρυξη λόγω τηλεοπτικών!
[Ελεύθερος Τύπος]: Super League: Στον αέρα το νέο πρωτάθλημα – Δέκα ομάδες δεν ψηφίζουν την προκήρυξη λόγω τηλεοπτικών!

[Ελεύθερος Τύπος]: Super League: Στον αέρα το νέο πρωτάθλημα – Δέκα ομάδες δεν ψηφίζουν την προκήρυξη λόγω τηλεοπτικών!

Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει αν η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν ψηφιστεί από τα 3/4 των μελών της Super League και υπό αυτή την έννοια, την στιγμή που μιλάμε το πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα!
Και αυτό, διότι οι 10 ομάδες από τις 14 της «μεγάλης» κατηγορίας, ψήφισαν την Πέμπτη (8/7) αρνητικά στο να εγκριθεί η προκήρυξη!

Και ο λόγος είναι πως η πλειονότητα των ομάδων δεν έχουν ακόμη υπογράψει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ειδικότερα, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του συνεταιρισμού, οι μοναδικές ομάδες που ψήφισαν να εγκριθεί η προκήρυξη και άρα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά, ήταν ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Περιστεριώτες και τους Γιαννιώτες να έχουν ήδη τηλεοπτικό συμβόλαιο για του χρόνου με τη Nova. Συμβόλαιο με την ίδια συνδρομητική πλατφόρμα έχει και ο Άρης που ψήφισε «παρών». Οι υπόλοιποι 10 ψήφισαν αρνητικά.

Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε ήδη ο ΣΠΟΡ FM, στη μάχη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League έχει μπει για τα καλά η Cosmote TV, η οποία μοιάζει αποφασισμένη για γερό μπάσιμο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sportfm

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!