Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια… ωραία ατμόσφαιρα: Σφάζονται Ξανθός και Πολάκης για τα εμβόλια
[Ελεύθερος Τύπος]: Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια… ωραία ατμόσφαιρα: Σφάζονται Ξανθός και Πολάκης για τα εμβόλια

[Ελεύθερος Τύπος]: Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια… ωραία ατμόσφαιρα: Σφάζονται Ξανθός και Πολάκης για τα εμβόλια

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρώην υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του Παύλο Πολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης με μια ανάρτηση καταφέρεται -χωρίς να τον κατονομάζει – πιθανότατα στον πρώην υπουργό του, Ανδρέα Ξανθό, με αφορμή συνέντευξή που έδωσε και αναφερόταν στο πρόσωπό του και στη στάση του σε σχέση με τον εμβολιασμό.

Το βράδυ της Πέμπτη ο Παύλος Πολάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Η επιστήμη
Της επιστήμης
Την επιστήμη
Ω επιστήμη….

Δηλαδή να πιστεύουμε…Τον Τσιοδρα ,το Μαγιορκίνη,το Βασιλακόπουλο και την Παγώνη!!!!

…..Θου κύριε φυλακή τω στόματι μου……

Έτσι ,κάτι σκέφτηκα…γιατί είδα μια συνέντευξη,που δόθηκε στον επαρχιακό τύπο και την αναπαράγουν σήμερα…..»

«Ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε και νομίζω πως και τυπικά κλείνει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο κ. Ξανθός στην εφημερίδα «Θεσσαλία», όπου έδωσε συνέντευξη με την ευκαιρία της περιοδείας του στον Βόλο.

Το καλύτερο, ωστόσο, το είπε όταν μιλώντας για τις αντιεμβολιαστικές απόψεις του κ. Πολάκη δήλωσε ότι αυτές δεν έχουν καμία σοβαρή επιστημονική βάση!

«Υπήρχε όντως μια διαφορετική τοποθέτηση του κ. Πολάκη, με επιχειρήματα που κατά την άποψή μου δεν είχαν σοβαρή επιστημονική βάση. Το θέμα του εμβολιασμού δεν αμφισβητείται πουθενά στον κόσμο. Δεν αμφισβητούνται η αξία και η ασφάλεια των εμβολίων και η κριτική των αντιεμβολιαστών δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά», δήλωσε καθαρά ο κ. Ξανθός, προσβάλλοντας ευθέως τον κ. Πολάκη, όπως μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει άλλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!