Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Στην… πρίζα οι αλυσίδες ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών!
[Ελεύθερος Τύπος]: Στην… πρίζα οι αλυσίδες ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών!

[Ελεύθερος Τύπος]: Στην… πρίζα οι αλυσίδες ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών!

ΓΩΓΩ ΚΑΤΣΕΛΗ

Οι αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα έχουν μπει στην… πρίζα, καθώς μετά το παρατεταμένο lockdown καταστρώνουν σχέδια επέκτασης σε γειτονικές αγορές, αλλά και ψηφιοποίησης για ενίσχυση των e-shops τους.

Παράλληλα, εστιάζουν στη διεύρυνση των χαρτοφυλακίων τους τόσο με νέα προϊόντα, ειδικά στα ηλεκτρονικά καταστήματά τους, όσο και με παρεχόμενες υπηρεσίες, ενώ έμφαση δίνουν και στα φυσικά καταστήματα με προσθήκη νέων στο δίκτυό τους, αλλά και με ανακαινίσεις.

»ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Ενδεικτικά, η εταιρία Κωτσόβολος φέτος πατάει… πόδι στην κυπριακή αγορά, ενώ στη συνέχεια δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε άλλες αγορές των Βαλκανίων. Οπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Γιάννης Βασιλάκος, «εάν η Κύπρος πάει καλά, κάτι που θα φανεί σε ενάμιση χρόνο, θα εξετάσουμε την επέκτασή μας σε άλλες αγορές», αποκλείοντας ωστόσο οποιοδήποτε σενάριο εξαγορών στην Ελλάδα. Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, την επόμενη διετία αναμένεται ανακατανομή της πίτας, καθώς οι μη βιώσιμες επιχειρήσεις θα κλείσουν.

Παράλληλα, η εταιρία Κωτσόβολος συνεχίζει απρόσκοπτα το επενδυτικό της πλάνο, καθώς για φέτος προγραμματίζει επενδύσεις ύψους 13 εκατ. ευρώ έναντι 11 εκατ. ευρώ που πραγματοποίησε πέρυσι, κατά τη χρήση 2020/2021. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει τη λειτουργία δύο νέων καταστημάτων στην Ελλάδα και την είσοδό της στην κυπριακή αγορά με δύο καταστήματα στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, τα οποία θα ανοίξουν αύριο, αλλά και με ηλεκτρονικό κατάστημα. Στόχος της είναι μέσα στην επόμενη πενταετία να ελέγχει μερίδιο της τάξεως του 35%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!