Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Στάθης Άνθης: Στο φως νέα στοιχεία για την εξαφάνιση – θρίλερ – Ποιους φοβόταν και τι είπε λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του
[Ελεύθερος Τύπος]: Στάθης Άνθης: Στο φως νέα στοιχεία για την εξαφάνιση – θρίλερ – Ποιους φοβόταν και τι είπε λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του

[Ελεύθερος Τύπος]: Στάθης Άνθης: Στο φως νέα στοιχεία για την εξαφάνιση – θρίλερ – Ποιους φοβόταν και τι είπε λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του

Συνεχίζεται η αγωνία για την οικογένεια του Δημήτρη Ανθη καθώς ο μικρότερος αδερφός του, Στάθης Ανθης, εξακολουθεί να αγνοείται στην Αγγλία.

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής με το θέμα και με την βοήθεια εθελοντών βρέθηκε στο Burgh Island, στη νότια ακτή του Devon της Αγγλίας, όπου εργαζόταν ο 33χρονος πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, δύο μήνες πριν βρέθηκε νεκρός ένας άλλος εργαζόμενος στον ίδιο χώρο. Το γεγονός αυτό σόκαρε τον Στάθη Άνθη, που είχε αρχίσει να εκφράζει φόβους και για τη δική του ζωή.

«Δεν αισθάνομαι ασφαλής…»

Η Αγγελική Νικολούλη έφερε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό μήνυμα το οποίο είχε στείλει σε έναν φίλο του ο Στάθης Ανθης και στο οποίο αναφερόταν σε ένα περιστατικό που συνέβη στον εργασιακό του χώρο με κάποιον συνάδελφό του: «Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρώμικο το χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής…».

Εξίσου σημαντική σημαντική είναι και η μαρτυρία ενός φίλου του, που τον είχε φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο πριν χαθεί στο Plymouth.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!