Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τα σοκαριστικά μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος στις 9χρονες μαθήτριες: «Είσαι όμορφη, αν κάναμε ιδιαίτερα θα ήταν αλλού το μυαλό μου» [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Τα σοκαριστικά μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος στις 9χρονες μαθήτριες: «Είσαι όμορφη, αν κάναμε ιδιαίτερα θα ήταν αλλού το μυαλό μου» [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Τα σοκαριστικά μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος στις 9χρονες μαθήτριες: «Είσαι όμορφη, αν κάναμε ιδιαίτερα θα ήταν αλλού το μυαλό μου» [βίντεο]

Σοκαριστικά είναι τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου τα οποία φέρεται να έστελνε ο 48χρονος δάσκαλος σε μαθήτριες της πέμπτης δημοτικού, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γονείς τους.

Ο δάσκαλος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, όταν οι γονείς τριών ανήλικων κοριτσιών κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ο εκπαιδευτικός έστελνε απρεπή μηνύματα στις μαθήτριες του μέσω skype και viber.

Τα παρακάτω μηνύματα, σύμφωνα με το Mega, είναι μερικά από αυτά που οι μαθήτριες φέρεται να αποκάλυψαν στους γονείς τους:

  • Δάσκαλος: Αν ήμουν στην ηλικία σου δεν θα μου γλίτωνες, θα τα φτιάχναμε…
  • Μαθήτρια: Αλήθεια κύριε, με κάνετε και ντρέπομαι
  • Δάσκαλος: Την αλήθεια λέω, θα ήσουν το κορίτσι μου. Θα μπορούσαμε να είχαμε σχέση, μου αρέσεις πολύ. Θέλω να σου…

Άλλα μηνύματα τα οποία φέρεται να έστελνε ο 48χρονος είναι τα εξής: «Είσαι όμορφη, αν κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα θα ήταν αλλού το μυαλό μου», «Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις» και «έχεις πολύ όμορφα μάτια και είσαι έξυπνη».

Σύμφωνα με το Ανηλίκων που ασχολείται με την υπόθεση, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του καναλιού, ο δάσκαλος βρισκόταν στο πρώτο στάδιο, στο στάδιο, δηλαδή, που επιδίωκε να προσεγγίσει τα κορίτσια, καθώς η αποστολή των μηνύματων έγινε τις τελευταίες 10 ημέρες. Στο προσεχές διάστημα ο εκπαιδευτικός είναι πιθανό να πέρναγε στο επόμενο στάδιο, όποιο και αν ήταν αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!