Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σοκ στην Αυστρία: Άνδρας φύλαγε την νεκρή μητέρα του στο κελάρι και της έπαιρνε τη σύνταξη
[Ελεύθερος Τύπος]: Σοκ στην Αυστρία: Άνδρας φύλαγε την νεκρή μητέρα του στο κελάρι και της έπαιρνε τη σύνταξη

[Ελεύθερος Τύπος]: Σοκ στην Αυστρία: Άνδρας φύλαγε την νεκρή μητέρα του στο κελάρι και της έπαιρνε τη σύνταξη

Ένας άνδρας διατηρούσε το μουμιοποιημένο πτώμα της μητέρας του στο κελάρι του σπιτιού του, ώστε να συνεχίζει να παίρνει τη σύνταξη της, όπως ανακοίνωσε η αυστριακή αστυνομία.

Η 89χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να έπασχε από άνοια, φαίνεται πως είχε πεθάνει από φυσικά αίτια πέρσι τον Ιούνιο. Ο 66χρονος γιος της την διατηρούσε έκτοτε στο κελάρι του σπιτιού του, με τη βοήθεια επιδέσμων και πάγου, για να καλύπτει την μυρωδιά.

Η αστυνομία πιστεύει πως, με τον τρόπο αυτό, ο άνδρας κατάφερε να λάβει περίπου 50.000 ευρώ από τη σύνταξη της μητέρας του.

Η απάτη αυτή ήρθε στο φως εξαιτίας ενός ταχυδρόμου, που θα παρέδιδε, υποτίθεται, στη γυναίκα, την σύνταξη του μήνα. Ο ταχυδρόμος, νέος σε αυτή την θέση, είχε ζητήσει να δει τη γυναίκα προσωπικά, αίτημα που απορρίφθηκε από τον γιο της.

Μιλώντας στο αυστριακό κανάλι ORF, η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο 66χρονος είχε, επιπλέον, καλύψει το στόμα της μητέρας του με άμμο γάτας. Εξαιτίας όλων αυτών των παρεμβάσεων, το σώμα της γυναίκας κατέληξε να μουμιοποιηθεί. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των αστυνομικών, ο γιος της εκλιπούσας 89χρονης εν τέλει ομολόγησε για τις πράξεις του.

Ο 66χρονος φέρεται να εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καμιά άλλη πηγή εισοδήματος και ότι, εάν δήλωνε τον θάνατο της μητέρας του, η σύνταξή της θα διακοπτόταν αμέσως, αφήνοντάς τον χωρίς χρήματα για να διατηρεί το σπίτι του, αλλά και να οργανώσει την κηδεία της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!