Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: «Σμιλεύοντας» το τοπικό πάχος
[Ελεύθερος Τύπος]: «Σμιλεύοντας» το τοπικό πάχος

[Ελεύθερος Τύπος]: «Σμιλεύοντας» το τοπικό πάχος

Εξελιγμένη λιποαναρρόφηση και χρήση βλαστοκυττάρων για να απαλλαγείτε οριστικά από το τοπικό πάχος

Ο ανθρώπινος οργανισμός δημιουργεί ένα συγκεκριμένο αριθμό λιποκυττάρων μέχρι την ηλικία των 15-16 ετών «κατασκευάζοντας» με αυτό τον τρόπο μία συγκεκριμένη δομή του σώματος. Μετά σταματά αυτή η διαδικασία σχηματισμού λιποκυττάρων και πλέον διατηρούμε έναν σταθερό αριθμό για την υπόλοιπη ζωή μας.

Γράφει ο Θάνος Κοντογιάννης,
Πλαστικός Χειρουργός, συνεργάτης Μetropolitan General

Τα προβλήματα ξεκινούν όταν, λόγω κατασκευής του σώματος (γεγονός που επηρεάζεται από την κληρονομικότητα, διατροφή, διαταραχές μεταβολισμού, κλπ.) παρουσιάζεται ασύμμετρη κατανομή λίπους στο σώμα, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται δυσμορφίες τοπικά.

Οι λιποαποθήκες παραμένουν, ακόμη κι αν αδυνατίσουμε

Σε κάποια σημεία του σώματος που ονομάζονται λιποαποθήκες, συσσωρεύεται επιπλέον λίπος από το φυσιολογικό μέσο όρο, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση τοπικού πάχους. Μάλιστα, όσο και αν αδυνατίζουμε, τα συγκεκριμένα σημεία συνεχίζουν να παραμένουν «προβληματικά» και τονισμένα, γιατί τα λιποκύτταρά τους, αν και μικραίνουν σε όγκο, παραμένουν περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε να είναι.

Οριστική λύση για άνδρες και γυναίκες με λιποαναρρόφηση

Με τη λιποαναρρόφηση είναι εφικτό να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. Καθώς, όπως προαναφέραμε, τα λιποκύτταρα δεν αναπληρώνονται μετά την ηλικία των 15-16 ετών, το πρόβλημα του τοπικού πάχους εξαφανίζεται οριστικά από τα σημεία του σώματος απ’ όπου αφαιρούνται τα λιποκύτταρα.

Η λιποαναρρόφηση γίνεται σε γυναίκες και άνδρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!