Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σεισμός-Σάμος: Ποια τα νεότερα για την υγεία του μικρού Ερρίκου – Τι είπε ο Βασίλης Κικίλιας
[Ελεύθερος Τύπος]: Σεισμός-Σάμος: Ποια τα νεότερα για την υγεία του μικρού Ερρίκου – Τι είπε ο Βασίλης Κικίλιας

[Ελεύθερος Τύπος]: Σεισμός-Σάμος: Ποια τα νεότερα για την υγεία του μικρού Ερρίκου – Τι είπε ο Βασίλης Κικίλιας

Στο νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» πήγε ο Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να επισκεφθεί τον 14χονο που διεκομίσθη τραυματίας από την Σάμο. Ο υπουργός υγείας εξέφρασε την θλίψη του για τον χαμό των δύο παιδιών και μίλησε για την κατάσταση του μικρού Ερρίκου.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Σήμερα είναι μια ημέρα θλίψης. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους γονείς των δυο παιδιών μας που χάθηκαν, στους συμμαθητές, στους φίλους τους. Είναι συγκλονιστικό αυτό που έχει συμβεί.

Είδα μόλις εδώ, στο Νοσοκομείο Παίδων, ένα παιδί που ήρθε πριν λίγο με αεροδιακομιδή από τη Σάμο, τον Ερρίκο, 14 χρονών, που αντιμετωπίζει πολλαπλά, ανοιχτά τραύματα στα κάτω άκρα, κατά κύριο λόγο.

Όταν σταθεροποιηθεί, θα χειρουργηθεί.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν είναι μόνο για την COVID. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας, τα νοσοκομεία μας είναι για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Σήμερα ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα. Ελπίζω να ολοκληρωθεί, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά σε αυτό το νέο παιδάκι, αισίως και να πάνε όλα καλά με τα χειρουργεία του.

Για μια ακόμη φορά θέλω να ζητήσω απ’ όλους να προσέχουν τους εαυτούς τους, να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και να αντιληφθούν ότι εδώ, και σε κάθε νοσοκομείο του ΕΣΥ, υπάρχουν γιατροί, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας που αγωνίζονται για εμάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!