Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: ΣΥΡΙΖΑ: Αποκομμένος από κοινωνία, συνδικάτα
[Ελεύθερος Τύπος]: ΣΥΡΙΖΑ: Αποκομμένος από κοινωνία, συνδικάτα

[Ελεύθερος Τύπος]: ΣΥΡΙΖΑ: Αποκομμένος από κοινωνία, συνδικάτα

Ο κ. Τσίπρας ολοκληρώνει το σχεδιασμό του ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, έχοντας δει το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ που εκπροσωπεί τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά όχι το προεδρείο της ΓΣΕΕ που εκπροσωπεί όσους αφορά το θέμα, ενώ όλα δείχνουν ότι την τελευταία στιγμή -πλην συγκλονιστικού απροόπτου- κάνει πίσω και δεν καταθέτει πρόταση μομφής.

Πίσω από τις καταγγελίες και τα «τσιτάτα», πίσω από τα συνειδητά ψέματα και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, πίσω από τη δεδομένη πολιτική βούληση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα να καταλυθεί το κέντρο της Αθήνας για να ταρακουνηθεί η κυβέρνηση, πίσω από το άγχος να εμφανιστεί ως καθοδηγητής της αντίδρασης «καπελώνοντας» τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, για τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και η πραγματικότητα.

Δεν του βγήκε

Και η πραγματικότητα είναι ότι αντιμετωπίζει το εργασιακό νομοσχέδιο απομονωμένος πολιτικά, σε απόσταση από τη μεγάλη πλειονότητα της κοινωνίας και κυρίως των παραγωγικών δυνάμεων. Μιλά για τη «μητέρα των μαχών», αλλά η ΓΣΕΕ τους τα έχει φυλαγμένα. Οχι μόνο από τα χρόνια που ήταν πρωθυπουργός και περνούσε τις αντεργατικές διατάξεις, αλλά και πριν. Οταν ως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επεδίωξε ουκ ολίγες φορές -αποτυχημένα ωστόσο- να κάνει «ριφιφί» στη ΓΣΕΕ με απώτερο στόχο τη διάλυσή της. Και τώρα αυτό προσπαθεί. Τον έλεγχό της μέσα από τον προσεταιρισμό των στελεχών της ή τη διάλυσή της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!