Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαξε τα φώτα στη ΔΕΗ, κουνάει και το δάχτυλο
[Ελεύθερος Τύπος]: ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαξε τα φώτα στη ΔΕΗ, κουνάει και το δάχτυλο

[Ελεύθερος Τύπος]: ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαξε τα φώτα στη ΔΕΗ, κουνάει και το δάχτυλο

Θα έλεγε κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στη ρητορική του 2014, αλλά στην πραγματικότητα επιστρέφει στη δεκαετία του ’80.

Η επίθεση κατά της κυβέρνησης και η έκτακτη συνάντησή του με τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, οι κορόνες για «ξεπούλημα», για την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει το μετοχικό κεφάλαιο της ΔΕΗ, απλώς επιβεβαιώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει η βασική αντιμεταρρυθμιστική και αναχρονιστική δύναμη της χώρας.

Οχι όμως η μόνη. Από κοντά και το Κίνημα Αλλαγής, που αν και στο παρελθόν ως κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μεγάλες -και κάποιες αμφιλεγόμενες και… σκοτεινές- ιδιωτικοποιήσεις, τώρα συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται στην κυβέρνηση.

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε χθες εκτάκτως με τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, για να κλείσουν το νέο τους ραντεβού στους δρόμους. Τιμώντας το πνεύμα και το λόγο του αρχισυνδικαλιστή Νίκου Φωτόπουλου, που μπορεί να καταδικάστηκε το 2018 για απάτη αλλά δέχθηκε την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα να παραβρεθεί ανάμεσα στους καλεσμένους του στην εκδήλωση που είχε κάνει για τα εργασιακά και το ασφαλιστικό. Ο αρχισυνδικαλιστής Φωτόπουλος λοιπόν δεν ήταν χθες στη συνάντηση του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά ήταν σαν να ήταν.

Κινδυνολογία

Ο κ. Τσίπρας, έχοντας στο πλευρό του τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, κατήγγειλε την κυβέρνηση για ξεπούλημα και εν κρυπτώ ιδιωτικοποίηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!