Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Συγκίνησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το μήνυμα στην Ελεάνα Βραχάλη
[Ελεύθερος Τύπος]: Συγκίνησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το μήνυμα στην Ελεάνα Βραχάλη

[Ελεύθερος Τύπος]: Συγκίνησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το μήνυμα στην Ελεάνα Βραχάλη

Ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης συγκινεί με το δημόσιο μήνυμά του στην στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, μετά την εξομολόγησή της για την ασθένειά της.

O δημοφιλής καλλιτέχνης Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεργάζεται χρόνια με την στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη. Τους συνδέει, μάλιστα, μια βαθιά εκτίμηση και φιλία.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έγραψε:

«Ελεάνα Βραχάλη μου όμορφη και αγαπημένη. Πόσο με συγκίνησες με τα λόγια σου, αυθόρμητα και πηγαία για την χρόνια σου δοκιμασία! Ξέρω πως δε σου ήταν καθόλου εύκολο… Αλλά όμως πόση δύναμη και πίστη έδωσες σε όλους όσοι περνούν το δικό τους δύσβατο μονοπάτι. Ο Θεός, η φύση, η μοίρα, πάντα κάτι μας παίρνει και πάντα κάτι μας δίνει. Κάτι μας στερεί, αλλά κάτι μας προσφέρει ανοιχτόχερα.

Και εγώ «Αστέρι μου Φωτεινό» που σε ξέρω από όταν ήμασταν παιδιά, που μαζί ξεκινούσαμε και μαζί ανακαλύπταμε τον υπέροχο κόσμο της δημιουργίας, σε θυμάμαι πάντα αισιόδοξη και μαχήτρια, σα να ήθελες να ζωγραφίσεις το σύμπαν με χρώματα, σκέψεις και λόγια για να μετριάσεις και να σιγήσεις την τρικυμία μέσα σου.

«Εγώ γυρνώ ανάποδα όλη τη Γη…» Άλμπουμ «7» 2008 ΑΝΑΠΟΔΑ Σε φιλώ…
Μ.Χ.»

Η Ελεάνα Βραχάλη, μεταξύ άλλων είχε πει για το πρόβλημα της υγείας της: «Είναι λογικό, από τη στιγμή που αλλάζει η ζωή σου με ένα νέο δεδομένο, να αλλάζει κι η καθημερινότητα. Αναγκαστικά ο εαυτός σου οφείλει να έχει προτεραιότητα.

Να τον προσέχεις και να τον φροντίζεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!