Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σφαγή στον ΣΥΡΙΖΑ για τα εμβόλια
[Ελεύθερος Τύπος]: Σφαγή στον ΣΥΡΙΖΑ για τα εμβόλια

[Ελεύθερος Τύπος]: Σφαγή στον ΣΥΡΙΖΑ για τα εμβόλια

Απανωτά χτυπήματα δέχεται ο Παύλος Πολάκης μετά τη γνωστοποίηση του εμβολιασμού του, το ισχυρότερο όμως το δέχθηκε χθες από τον τέως προϊστάμενό του στο υπουργείο Υγείας και νυν τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τον είπε ευθέως ασόβαρο.

«Ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε και νομίζω πως και τυπικά κλείνει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο κ. Ξανθός στην εφημερίδα «Θεσσαλία», όπου έδωσε συνέντευξη με την ευκαιρία της περιοδείας του στον Βόλο.

Το καλύτερο, ωστόσο, το είπε όταν μιλώντας για τις αντιεμβολιαστικές απόψεις του κ. Πολάκη δήλωσε ότι αυτές δεν έχουν καμία σοβαρή επιστημονική βάση!

«Υπήρχε όντως μια διαφορετική τοποθέτηση του κ. Πολάκη, με επιχειρήματα που κατά την άποψή μου δεν είχαν σοβαρή επιστημονική βάση. Το θέμα του εμβολιασμού δεν αμφισβητείται πουθενά στον κόσμο. Δεν αμφισβητούνται η αξία και η ασφάλεια των εμβολίων και η κριτική των αντιεμβολιαστών δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά», δήλωσε καθαρά ο κ. Ξανθός, προσβάλλοντας ευθέως τον κ. Πολάκη, όπως μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει άλλος.

Τέτοιες κουβέντες ο κ. Πολάκης, ο οποίος ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής και δηλώνει «επιστήμονες είμαστε, να μας ακούτε», δεν έχει ακούσει ούτε από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Εύλογα αναμένεται η αντίδραση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε αντιδράσει σφόδρα στην πολύ πιο ήπια κριτική που του άσκησε η εφημερίδα «Εποχή», λόγω της συμμετοχής του στην αντιεμβολιαστική συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ.

Βεβαίως, πρέπει να αναφερθεί ότι η διένεξη μεταξύ των δύο έχει υπόβαθρο που χρονολογείται πριν ακόμα ο κ. Τσίπρας αποφασίσει να τους αναθέσει το υπουργείο Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και εδράζεται και στο γεγονός ότι ο κ. Πολάκης θεωρείται και είναι ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Αλέκη Τσίπρα και υψηλά ιστάμενο στέλεχος των «προεδρικών», ενώ ο κ. Ξανθός, συμβαδίζει με τους «53+», είναι μετριοπαθής πολιτικός, γνώστης του αντικειμένου του και θερμός υποστηρικτής των αρχών της Αριστεράς, αλλά χωρίς αυτάρεσκες ακρότητες και μανία για αυτοπροβολή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!