Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σάλος στο Λος Άντζελες: Πυροσβέστης χρησιμοποίησε ειδοποιητήριο εμβολιασμού ως χαρτί υγείας
[Ελεύθερος Τύπος]: Σάλος στο Λος Άντζελες: Πυροσβέστης χρησιμοποίησε ειδοποιητήριο εμβολιασμού ως χαρτί υγείας

[Ελεύθερος Τύπος]: Σάλος στο Λος Άντζελες: Πυροσβέστης χρησιμοποίησε ειδοποιητήριο εμβολιασμού ως χαρτί υγείας

Αφού του δόθηκε μια επιστολή μη συμμόρφωσης με τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, ένας πυροσβέστης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες (LAFD) φέρεται να κατέβασε το παντελόνι του και να σκούπισε τους γλουτούς του με το έγγραφο.

Το σημείωμα ήταν εμφανώς λερωμένο με περιττώματα ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης. Το LAFD διερευνά επί του παρόντος το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα στις 18 Νοεμβρίου, δήλωσε εκπρόσωπος την Τετάρτη. Σχολιάζοντας την υπόθεση στους LA Times, ο εκπρόσωπος του τμήματος είπε ότι ο πυροσβέστης βρίσκεται επί του παρόντος σε διοικητική άδεια μετ’ αποδοχών και «θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες τυχόν ακατάλληλων πράξεων».

Οι Stentorians of Los Angeles City, μια ομάδα που εκπροσωπεί τους Αφροαμερικανούς στο LAFD, υπέβαλε δήλωση στη διοίκηση, με την οποία επέκρινε αυτό που περιέγραψε ως «πράξη κατάφωρης ασέβειας και προσβολής», επισυνάπτοντας μια φωτογραφία με κάτι που μοιάζει με λεκιασμένο έγγραφο.

Η ομάδα απαίτησε επίσης «ταχεία και άμεση δράση» από τον δήμαρχο και την Επιτροπή Πυροσβεστικής του Λος Άντζελες, «για να αποτρέψουν οποιονδήποτε υπάλληλο της πόλης από το να νομίζει ότι δικαιούται να συμπεριφέρεται με τόσο ενοχλητικό και απειλητικό τρόπο».

Ο πρόεδρος της επιτροπής, Τζίμι Γουντς Γκρέι, δήλωσε στους LA Times την Τετάρτη ότι «είναι πέρα για πέρα ​​αποτροπιασμένος από μια τέτοια ενέργεια από έναν πυροσβέστη της LAFD». Το γραφείο του δημάρχου του Λος Άντζελες, με τη σειρά του , εξέφρασε την ελπίδα ότι «η ηγεσία της πυροσβεστικής θα χειριστεί οριστικά αυτό το θέμα και θα καταστήσει σαφές ότι αυτές οι φρικτές ενέργειες δεν θα παρεμποδίζουν την επιβολή των κανόνων που έχουμε θέσει σε εφαρμογή για να σώζουμε ζωές».

Όπως ο συγκεκριμένος πυροσβέστης, όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι στο Λος Άντζελες έλαβαν εντολή να εμβολιαστούν, ή να προσκομίσουν αποδείξεις εξαίρεσης έως τις 18 Δεκεμβρίου, με τον κίνδυνο να εξαναγκαστούν σε άδεια άνευ αποδοχών, εάν δεν συμμορφωθούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!