Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ο «Ρωμαίος» και η «Ιουλιέτα» της καραντίνας ετοιμάζονται να παντρευτούν [εικόνες]
[Ελεύθερος Τύπος]: Ο «Ρωμαίος» και η «Ιουλιέτα» της καραντίνας ετοιμάζονται να παντρευτούν [εικόνες]

[Ελεύθερος Τύπος]: Ο «Ρωμαίος» και η «Ιουλιέτα» της καραντίνας ετοιμάζονται να παντρευτούν [εικόνες]

Στην ιταλική πόλη της Βερόνα, ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε κατά την διάρκεια της καραντίνας ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αρραβωνιαστεί.

Κατά τη διάρκεια του lockdown, πολύς κόσμος στην Ιταλία έβγαινε στο μπαλκόνι του για να τραγουδήσει μαζί με τους γείτονές του, σε μια προσπάθεια να εξυψωθεί το ηθικό τους.

Έτσι γνωρίστηκαν και οι γείτονες Μικέλε ντ’Αλπάος και Πάολα Ανιέλλι, η ιστορία των οποίων έχει παραλληλιστεί με αυτή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, ενός από τα διασημότερα ζευγάρια της λογοτεχνίας, που επίσης κατοικούσε στη Βερόνα.

Ακριβώς όπως ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, ο Μικέλε και η Πάολα επικοινωνούσαν από τα μπαλκόνια τους από την αρχή της καραντίνας μέχρι και τον Μάιο, οπότε και συναντήθηκαν για πρώτη φορά από κοντά σ’ένα τοπικό πάρκο.

«Σκοπεύουμε οπωσδήποτε να παντρευτούμε, το μόνο που μένει να ορίσουμε είναι η ημερομηνία», είπε ο Μικέλε. « Σχεδιάζουμε μια τελετή στην ταράτσα του κτηρίου μου, κάτι που μας φαίνεται λογικό, εφόσον γνωριστήκαμε στα μπαλκόνια μας».

Ο Μικέλε κρέμασε επίσης στην ταράτσα του, ένα μεγάλο πανό με το όνομα της Πάολα, κάτι που έφτασε μέχρι τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και έκανε τη σχέση του ζευγαριού εν μέσω καραντίνας διάσημη σε όλη τη χώρα.

«Αυτή η σχέση είναι κάτι το αληθινό και κάτι που πρέπει να διαφυλαχθεί», δήλωσε η Πάολα. «Ήταν το πεπρωμένο μας να γνωριστούμε έτσι και είναι υπέροχο που μπορέσαμε να ερωτευθούμε εν μέσω ενός τόσο τραγικού γεγονότος».

«Είναι σαν να μου έστειλε κάποιος ένα δώρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!