Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ρατσιστικό παραλήρημα σε λεωφορείο: Οδηγός κι επιβάτες «την έπεσαν» σε μετανάστη γιατί δεν έδωσε τη θέση του [video]
[Ελεύθερος Τύπος]: Ρατσιστικό παραλήρημα σε λεωφορείο: Οδηγός κι επιβάτες «την έπεσαν» σε μετανάστη γιατί δεν έδωσε τη θέση του [video]

[Ελεύθερος Τύπος]: Ρατσιστικό παραλήρημα σε λεωφορείο: Οδηγός κι επιβάτες «την έπεσαν» σε μετανάστη γιατί δεν έδωσε τη θέση του [video]

Ρατσιστικό παραλήρημα άνευ προηγουμένου σημειώθηκε από οδηγό και επιβάτες αστικού λεωφορείου σε μετανάστη που αρνήθηκε να παραχωρήσει την θέση του.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο ρατσιστικής επίθεσης από έναν οδηγό αστικού λεωφορείου σε μετανάστη. Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός να διατάζει τον μετανάστη που κάθεται στη θέση του να σηκωθεί και να τον υποχρεώνει να κάτσει όρθιος για να δώσει τη θέση του σε μια άλλη επιβάτη.

Χαρακτηριστικά ακούγονται οι ατάκες «σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ». Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η μία επιβάτης του λεωφορείου απαίτησε από τον μετανάστη να της παραχωρήσει την θέση του και εκείνος αρνήθηκε. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο, πήγε στον μετανάστη και άρχισε να του φωνάζει χωρίς μάλιστα να φορά μάσκα.

Το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι όλο το λεωφορείο σιγοντάρισε τον οδηγό, με το ρατσιστικό παραλήρημα να προκαλεί αηδία κι αποτροπιασμό.

Τελικά, όταν ο άνδρας σηκώνεται και η άλλη επιβάτης πάει να κάτσει στη θέση του ακούγεται να λέει με αποτροπιασμό: «Σιχαίνομαι να κάτσω» και στη συνέχεια στρογγυλοκάθισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!