Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ραπτόπουλος: Αυτά είναι γυναικουλίστικα πράγματα – Αν βιαιοπραγούσα θα ήθελε νοσηλεία
[Ελεύθερος Τύπος]: Ραπτόπουλος: Αυτά είναι γυναικουλίστικα πράγματα – Αν βιαιοπραγούσα θα ήθελε νοσηλεία

[Ελεύθερος Τύπος]: Ραπτόπουλος: Αυτά είναι γυναικουλίστικα πράγματα – Αν βιαιοπραγούσα θα ήθελε νοσηλεία

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Ραπτόπουλος, καθώς εκδικάζεται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλές προς συνεργάτη του.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος που φέρεται ότι ήρθε σε αντιπαράθεση με συνάδελφό του υποστήριξε πως πρόκειται για θέμα αντιζηλίας και πως μίλησαν για τη γυναίκα και την κόρη του, παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα.

«Στη δουλειά τη δικιά μας υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αντιζηλίες. Ο καθένας έχει να πει κάτι κακό για τον άλλο. Εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση με την περίπτωση τη δική μου γιατί μπαίνουν σε προσωπικά δεδομένα για τη σύζυγό μου και την κόρη μου. Εγώ πήγα να ζητήσω έναν λόγο και βρέθηκα κατηγορούμενος. Δηλαδή ξέφυγε το κομμάτι της επαγγελματικής αντιζηλίας και βγαίνουν προσωπικά δεδομένα αληθή, αναληθή. Ό,τι θες ακούς. Η κόρη μου πήγε στο σχολείο και μου είπε ότι μου είπαν οι συμμαθητές μου ότι η μαμά αυτό κι εγώ αυτό κλπ. Έπρεπε να δράσω. Οτιδήποτε αποφασίσει η πρόεδρος ή η εισαγγελέας, τουλάχιστον θα ξέρω ότι στην κηδεία μου η κόρη μου θα γνωρίζει ότι την υπερασπίστηκα σωστά ως πατέρας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Μάλιστα ερωτηθείς αν βιαιοπράγησε, ο . Ραπτόπουλος δήλωσε πως αν είχε όντως βιαιοπραγήσει, το θύμα θα βρισκόταν στο νοσοκομείο. «Αν βιαιοπραγούσα θα ήθελε νοσηλεία κάποιες μέρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!