Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ράλι Ακρόπολις: Το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας – «Μάχη» δευτερολέπτων για τους τρεις πρώτους, εντυπωσιακά πλάνα από τις ειδικές
[Ελεύθερος Τύπος]: Ράλι Ακρόπολις: Το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας – «Μάχη» δευτερολέπτων για τους τρεις πρώτους, εντυπωσιακά πλάνα από τις ειδικές

[Ελεύθερος Τύπος]: Ράλι Ακρόπολις: Το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας – «Μάχη» δευτερολέπτων για τους τρεις πρώτους, εντυπωσιακά πλάνα από τις ειδικές

Ράλι Ακρόπολις: Συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (11/9/2021) το Ράλι Ακρόπολις στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Εντυπωσιακές εικόνες και πολλά… απροόπτα περιείχε η δεύτερη ημέρα που ξεκίνησε από Αγίους Θεοφώρους και Λουτράκι και κατέληξε στην ειδική της Ελάτειας.

Σήμερα, το επίκεντρο του αγώνα βρίσκεται στη Λαμία, με τις ειδικές διαδρομές ταυτόσημες του αγώνα, όπως είναι η Παύλιανη, οι Βωξίτες, το Ελευθεροχώρι.

Ράλι Ακρόπολις: Ας δούμε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

Ειδική διαδρομή: 7 (Παύλιανη 1)

Ο Kalle Rovanpera σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική της ημέρας, αυξάνοντας τη διαφορά του στη γενική κατάταξη από τον Ott Tanak σε 9,3 δευτερόλεπτα.

Τρίτος τερμάτισε ο Elfyn Evans.

Ο Sebastian Ogier έχασε κάποιο χρόνο και παραμένει τρίτος, 16,7 δευτερόλεπτα από την κορυφή.

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές:

Kalle Rovanperä: «Σίγουρα τα ελαστικά μας δεν ήταν τα ενδεδειγμένα, ιδιαίτερα από το μέσο της ειδικής. Στην αρχή ήμουν μπερδεμένος. Προσπάθησα να πιέσω, ο χρόνος είναι καλός, όλα ωραία».

Ott Tänak: «Δυσκολεύτηκα πολύ. Μου προκαλεί έκπληξη ο καλός μου χρόνος».

Sebastien Ogier: «Ήταν βρεγμένο σε αρκετά σημεία. Χρειάζεσαι μαλακά ελαστικά σε αυτή την ειδική, αλλά πρέπει να τα φυλάξεις και για το υπόλοιπο ράλλυ».

Ράλι Ακρόπολις: Πώς κύλησε η δεύτερη ημέρα του αγώνα

Ειδική διαδρομή: 2 (Άγιοι Θεόδωροι 1)

O Ott Tanak σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική της ημέρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!