Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ράλι Ακρόπολις: Το πανόραμα της πρώτης ημέρας και τα απρόοπτα των ειδικών – Προελαύνει ο Rovanpera, μάχη Ogier με Tanak
[Ελεύθερος Τύπος]: Ράλι Ακρόπολις: Το πανόραμα της πρώτης ημέρας και τα απρόοπτα των ειδικών – Προελαύνει ο Rovanpera, μάχη Ogier με Tanak

[Ελεύθερος Τύπος]: Ράλι Ακρόπολις: Το πανόραμα της πρώτης ημέρας και τα απρόοπτα των ειδικών – Προελαύνει ο Rovanpera, μάχη Ogier με Tanak

Ράλι Ακρόπολις: Σπουδαίο θέαμα παρακολούθησαν οι οπαδοί του αθλήματος στις έξι ειδικές της σημερινής πρώτης ημέρας του αγώνα.

Διακοπές, εγκατάλειψη οδηγών και… χορό στο χώμα περιείχαν οι έξι πρώτες ειδικές. Στο τέλος της πρώτης ημέρας ο Kalle Rovanpera ηγείται του αγώνα και ακολουθούν ο Ott Tanak και ο Sebastien Ogier. Ωστόσο η διαφορά μεταξύ των τριών πρώτων πληρωμάτων είναι μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.

Ράλι Ακρόπολις: Ας δούμε αναλυτικά τη συνέβη στην κάθε ειδική

Ειδική διαδρομή: 2 (Άγιοι Θεόδωροι 1)

O Ott Tanak σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική της ημέρας. Ο Εσθονός ήταν μόλις 0,2 δευτερόλεπτα ταχύτερος του Sebastien Ogier, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, παρά το γεγονός πως «καθάριζε» τη διαδρομή. Ο ομόσταβλός του Elfyn Evans πέτυχε τον τρίτο χρόνο, ενώ ο Thierry Neuville δεν είχε αυτοπεποίθηση πίσω από το τιμόνι του Hyundai i20 WRC και έχασε χρόνο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο νικητής της πρώτης ειδικής Ott Tänak δήλωσε: «Καθαρή ειδική, δεν είχαμε προβλήματα. Η επόμενη θα είναι πιο σκληρή και θα πρέπει να αλλάξουμε ρυθμίσεις».

Ο Sebastien Ogier υποστήριξε ότι ήταν πολύ γλιστερή ειδική. Και συμπλήρωσε «έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά νομίζω ότι δυστυχώς χάσαμε χρόνο».

Ο τρίτος στην κατάταξη Elfyn Evans δήλωσε ότι είχαμε αρκετά χαμηλή πρόσφυση. «Ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις τις γραμμές του Seb» ανέφερε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!