Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ράλι Ακρόπολις: Ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
[Ελεύθερος Τύπος]: Ράλι Ακρόπολις: Ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

[Ελεύθερος Τύπος]: Ράλι Ακρόπολις: Ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ευρεία σύσκεψη για το «ράλι Ακρόπολις» πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τη συμμετοχή των Υφυπουργών Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη και αξιωματούχων της ΕΛ.ΑΣ. Εξετάστηκαν τα μέτρα ασφαλείας και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος μετά τη σύσκεψη προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Ύστερα από οκτώ χρόνια, ένα πολύ μεγάλης, παγκόσμιας σημασίας γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού το Ράλι Ακρόπολις πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στον κ. Αυγενάκη και ασφαλώς έχει τη στήριξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σήμερα πραγματοποιήσαμε σύσκεψη προετοιμασίας. Η Ελληνική Αστυνομία έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο για την επιτυχή έκβαση αυτής της υπόθεσης, καθώς το γεγονός θα μεταδίδεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Αναμένεται να υπάρχουν περί τα 500 εκατομμύρια τηλεθεατές και ασφαλώς η εικόνα που θα εκπέμψει η πατρίδα μας έχει πολύ μεγάλη σημασία. Είναι μία τεράστια προβολή που ενισχύει την ακτινοβολία και το κύρος της χώρας.

Υπάρχει πάρα πολύ σημαντική προετοιμασία από τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Υφυπουργός, ο κύριος Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κύριος Καραμαλάκης έχουν κάνει δουλειά με τη συνδρομή όλων των άξιων στελεχών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!