Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Προανακριτική: Καμαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την παραπομπή Παππά!
[Ελεύθερος Τύπος]: Προανακριτική: Καμαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την παραπομπή Παππά!

[Ελεύθερος Τύπος]: Προανακριτική: Καμαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την παραπομπή Παππά!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

Αντί για απαντήσεις, κορόνες αυτοθαυμασμού από τον Νίκο Παππά για το πόσο καλά τα έκανε με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες … και κορονο-κριτική από τον Αλέξη Τσίπρα χθες στην Ολομέλεια για να διολισθήσουν και μην πουν ούτε κουβέντα για τα ραντεβού του Μαξίμου, τα κομπρεμί με τους Αραβες, την «ομάδα των παιδιών» και τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου για να δημιουργήσουν το «SYRIZA Channel» με «μπροστινό» τον «καπετάνιο» Χρήστο Καλογρίτσα με στόχο τη χειραγώγηση της ενημέρωσης και τους αρμούς της εξουσίας.

Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Παππάς και Kοινοβουλευτική Oμάδα του ΣΥΡΙΖΑ βάφτισαν την «ντροπή» σε «τιμή» και «υπερηφάνεια» για έναν αρμόδιο υπουργό, που μέσα από τις συνομιλίες του με SMS αποκαλύφθηκε ότι έψαχνε για χρηματοδότες , «κανόνιζε» εταιρίες και αποστολές εμβασμάτων για να δημιουργηθεί ένα επιχειρηματικό όχημα που θα κέρδιζε τη μία από τις τέσσερις άδειες του διαγωνισμού που ο ίδιος διενεργούσε! Ενα βαρύ, για πολιτικό, αδίκημα, αυτό της «παράβασης καθήκοντος», που όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε στοιχείο πανηγυρισμών επειδή δεν υπήρξαν επαρκή στοιχεία αλλά μόνο αποχρώσες ενδείξεις για το αδίκημα της «δωροληψίας»!

Το κυρίαρχο…

Η πολύωρη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, τελικά, το κυρίαρχο ποιοτικό στοιχείο για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς που ανέδειξε ήταν πως πράγματι η παράταξη της Ν.Δ. «δεν είναι από το ίδιο υλικό» με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν συστήνει Προανακριτικές Επιτροπές με προειλημμένες αποφάσεις όπως έκανε εκείνος για 11 πρώην πρωθυπουργούς και υπουργούς με καταθέσεις της «κουκούλας», ούτε προχωράει σε στοχευμένες πολιτικές διώξεις και εξοντώσεις, όπως του Σταύρου Παπασταύρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!