Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Πανσέληνος Οκτωβρίου; – Αυτά τα 4 θα επηρεαστούν περισσότερο
[Ελεύθερος Τύπος]: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Πανσέληνος Οκτωβρίου; – Αυτά τα 4 θα επηρεαστούν περισσότερο

[Ελεύθερος Τύπος]: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Πανσέληνος Οκτωβρίου; – Αυτά τα 4 θα επηρεαστούν περισσότερο

Οκτώβριος 2020, ένας καινούργιος μήνας, που θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης σε όλα τα ζώδια. Θα χαρακτηριστεί από τις δύο Πανσελήνους, που δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο.

Εύνοια σε υποθέσεις αισθηματικές-γάμους θα έχουν οι Πύρινοι και οι Γήινοι. Χρήμα και επαγγελματικές επιτυχίες θα στρωθούν στους εκπροσώπους του Νερού και του Αέρα. Η Πανσέληνος ξύνει πληγές, ενεργοποιεί τραύματα και μεγεθύνει τις ανασφάλειες αλλά και τον θυμό σας.

Οι Πανσέληνοι όμως γίνονται μέσα στον γενέθλιο μήνα του Ζυγού, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να βρεις πολλή ηρεμία και ισορροπία. Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο που θα υποδεχτούμε, μαζί με τον μήνα Οκτώβριο;

Κριός
Ήταν πασιφανές. Αφού αυτή η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου, πώς να μείνεις ανεπηρέαστη; Αν και σου φέρνει ενέργεια, φώτιση και κίνητρο, θα υπάρξει και αρκετή ένταση. Εφόσον μετατοπίζεται το ενδιαφέρον στις σχέσεις σου, ο πλανήτης σου Άρης θα είναι ανάδρομος και θα σε δυσκολέψει στο να έχεις τη συνηθισμένη σου ενέργεια. Από την άλλη, αυτό είναι καλό γιατί τώρα θα τραβήξεις την προσοχή χωρίς να είσαι απαραίτητα σε εγρήγορση και διαρκή κίνηση. Έφτασε η ώρα που θα πρέπει να σκεφτείς τις καταστάσεις διεξοδικά, προτού πράξεις.

Καρκίνος

Κάθε φορά που υπάρχει Πανσέληνος στον οίκο που συμβολίζει την κοινωνική καταξίωση, σημαίνει ότι απογειώνεσαι επαγγελματικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!