Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Πονοκέφαλος τα… μωρά του Κουφοντίνα – Οι αχαρτογράφητες «φυλές» των μπαχαλάκηδων προβληματίζουν την ΕΛ.ΑΣ.
[Ελεύθερος Τύπος]: Πονοκέφαλος τα… μωρά του Κουφοντίνα – Οι αχαρτογράφητες «φυλές» των μπαχαλάκηδων προβληματίζουν την ΕΛ.ΑΣ.

[Ελεύθερος Τύπος]: Πονοκέφαλος τα… μωρά του Κουφοντίνα – Οι αχαρτογράφητες «φυλές» των μπαχαλάκηδων προβληματίζουν την ΕΛ.ΑΣ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Από τους αλληλέγγυους των καταλήψεων προέρχεται μεγάλο μέρος αυτών του «Λουκά» της «17Ν» υποστηρίζουν αρμόδια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και από αυτούς έχουν προκύψει τα «μωρά» της γειτονιάς, οι «βόρειοι» και «νότιοι»… πυρπολητές αυτοκινήτων, ΑΤΜ, καταστημάτων και καταδρομικών επιθέσεων σε αστυνομικό τμήμα και περιπολία.

Οι αχαρτογράφητες «φυλές» των μπαχαλάκηδων, όπως τους χαρακτηρίζουν οι ίδιοι αξιωματικοί, οι οποίοι έγιναν εμπρηστές και ποιος ξέρει τι ακόμη, είναι αυτοί που προβληματίζουν για τη μελλοντική εξέλιξή τους.

Στελέχη ειδικών υπηρεσιών, όπως της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, επιχειρούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να τοποθετήσουν γεωγραφικά τις ενέργειές τους και να χαρτογραφήσουν πρόσωπα μέσα από τις προσαγωγές που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο παρεμβάσεων στο όνομα του καταδικασμένου μέλους της «17Ν» Δημήτρη Κουφοντίνα. Σε αυτό το πλαίσιο θα χρησιμοποιήσουν τον απαραίτητο νέο τεχνολογικό εξοπλισμό, σε μια προσπάθεια πρόληψης και εντοπισμού προπαρασκευαστικών ενεργειών «ίδρυσης» τρομοκρατικών οργανώσεων.

Η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2008 αποτέλεσε την κύρια αιτία τροφοδοσίας μιας τρομοκρατικής «δεξαμενής» που άδειαζε, με νέους και πολλούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι από εμπρηστές μετατράπηκαν σε θιασώτες της νεοτρομοκρατίας. Το 2021, η ανησυχία της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου και αξιωματικών ειδικών υπηρεσιών της Αστυνομίας είναι το καινούργιο «γέμισμα» της ίδιας δεξαμενής από «νέο αίμα», το οποίο μπορεί να προέλθει με αιτία την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις μπορεί να προέλθουν από αυτή στην υγεία και τη ζωή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!